Щерката на Фатик запалила правнучката на Тато по бокса

941
23 Септември 2020, 12:00


Нетипично за жените хоби е намерил една от правнучките на Тодор Живков, научи HotArena.

Людмила Стефанова, голямата дъщеря на Жени Живкова, отскоро е тръгнала на бокс. Почти всеки ден наследницата на Тато, която е кръстена на баба си Людмила Живкова, е в боксовата зала като посещава индивидуални тренировки с треньор и вече умело раздава крошета. Макар да е силов спорт, по-характерен за мъжете, на Людмила боксът доста й допада и е решена да продължи да се занимава с него. С близките й дори се шегували, че скоро ще стане достатъчно добра, за да се изправи на ринга срещу Кубрат Пулев. Татовата правнучка се запалила по боксова от друга известна наследница - голямата дъщеря на Фатик Александра, писа „Галерия“.

Красивата девойка отдавна е запалена по силовия спорт и редовно ходи на тренировки. В последно време пък с Людмила Стефанова са доста близки и именно Александра предложила да пробва този спорт. Обяснила й, че така успява едновременно да се отърси от всички проблеми и да се грижи за фигурата си.

Щерката на Фатик завела приятелката си при своя треньор и двете ходят заедно в залата, като редовно си правят снимки и клипове една на друга.Людмила и Александра се познават от доста време, но особено близки станали това лято. Почти всички топли месеци прекарали заедно в обща компания по морето и в София. По принцип правнучката на Тато дълги години живее в чужбина.

След като завършва средното си образование тя замина да учи в Ню Йорк. Заради огромното  разстояние между САЩ и България обаче не можеше да се прибира често у нас и в крайна сметка се прехвърли да следва в Лондон. Там тя завърши вътрешен дизайн, остана да живее в английската столица, но редовно пътува до България.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени