Щерката на Искра Радева с ново лице след серия от пластични операции

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-iskra-radeva-s-novo-lice-sled-seriia-ot-plastichni-operacii HotArena.net
Щерката на Искра Радева с ново лице след серия от пластични операции

Дъщерята на актрисата Искра Радева Елена Станулова буквално си е сменила лицето. Известната наследница се е подложила на редица пластични операции и е неузнаваема, видя „Уикенд“. На 35-годишната Елена Станулова дори и се наложило да си смени личната карта, защото видът й няма нищо общо със снимките й от преди 2-3 години.

 

Наследницата на Искра бе сред първите български, които си сложиха силикон още преди бума на пластичната хирургия у нас. Лени, както обича да я наричат Станулова, посегна и на устните си, които уголеми многократно. Силиконката обаче не била доволна от външния си вид и се подложила на още няколко корекции – нови скули, форма на лицето и нос. 35-годишната дъщеря на актрисата не крие, че често се възползва от услугите на лекари по пластична хирургия, като се доверява главно на турски лекари.

„Днес беше емоционален ден при срещата ми с д-р Алиджан Гюненч! Той е специалист пластична и естетична хирургия към болници. Работи по най-нови и иновативни методи в козметичната хирургия и постига невероятни резултати, от които пациентите му се връщат отново и отново, изключително доволни. Чудесна среща“ – хвали Лени лекаря.

Преди години бившата тв водеща и манекенка работеше в отдел „Протокол“ на Министерство на транспорта, но я натириха след нейно интервю, в което разказа как е правила френска любов в кино, кои са ерогенните й зони и какви секс играчки има у дома. Именно разказа на Елена за сексуалния й живот разбуни духовете в министерството и провалиха окончателно кариерата й в държавната администрация.

Първата работа на красавицата е в прогнозата за времето във вече несъществуващата телевизия „7 дни“. Искра Радева никога не е крила, че не желае дъщеря й да се занимава с кино и телевизия. Затова до последно Елена не казва на майка си, че е избрана за лице на играта „Големият въпрос“, която вървеше по Нова тв. След това отива в предаването на Гала „На кафе“, където се задържа по-дълго и набира голяма популярност. Логично красавицата се е изявявала и като манекенка. Заедно с майка си са били лица на колекция на Жени Живкова. Елена е завършила публична администрация в УНСС.

„Винаги съм искала Елена да работи по специалността си“, заяви преди време в свое интервю Искра Радева. Преди време Лени заяви, че е сменила фамилията си и от Тричкова се прекръсти на Станулова. Тя искаше да прие името на втория мъж на Искра Радева Кирил Станулов, но проверка на „Уикенд“ показа, че по лична карта Елена все още се казва Сергеева Тричкова, тоест явно не е успяла да се прекръсти.

Преди години брюнетката стана известна като единствената жена, която успява да разбие сърцето на Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки остава с пръст в уста, след като хубавата Елена го зарязва.

Припомняме, че преди 10 години след полицейска акция и арести на собствениците на модна агенция „My Agency“, в медийното пространство бяха изложени имената на не една и две родни красавици, които бяха описани като скъпоплатени компаньонки. Сред тях беше и Станулова. Упорито започна да се говори, че „My Agency“ всъщност е каталог за високоплатени компаньонки. Там освен името на Елена Станулова, присъстваше и това на Черната Златка. Тогава дъщерята на Искра Радева отговори на слуховете така: „Не ме занимавайте с глупости! Не може да твърдите, че всички манекенки са проститутки. Нямам общо с това“. Майка й също отрече наследницата й да се продава срещу пари и каза, че дължи високия си стандарт на живот и лъскавия си джип именно на нея.

Елена обича да демонстрира охолния живот, който води. Красавицата има гардероб за хиляди левове, кара скъп автомобил и живее в палат в столичния квартал „Драгалевци“. Станулова има 5-годишен син Кристиян, но упорито крие кой е таткото на момчето и дали още живее с него или има нов мъж в живота си. В началото на пандемията Искра Радева призна в свое интервю, че живее при дъщеря си и зет си, с когото се разбират много добре, но не издаде повече за семейната им идилия.

4 Коментара

Ева

преди 2 години

КАК СА Е НАДУЛИ КАТО ДИНЯ В КАРТУНАТА.

Коментирай

Неее

преди 2 години

На 35год. и изглежда така…Не е грозна,направо е страшна!!!

Коментирай

Тя ли е на тази снимка!?

преди 2 години

Буквално имаме правото да питаме дали е тя наистина на тази снимка?!

Коментирай

toca krokodilo

преди 2 години

a kakvo 6e kaje6 za toca krokodila mis masonsko predgradie batinkova

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.