Щерката на Юлиан Вергов е щура като него, татко я уредил с първата й роля

4261
27 Май 2018, 09:47


Истинска красавица е станала дъщерята на актьора Юлиян Вергов, плод на любовта му с актрисата Ирина Яръмова. Тийнейджърката Алена се е метнала и двамата си родители, но освен с чара си, ги слага в малкия си джоб и с таланта си, видя HotArena.

Момичето още е ученичка, но вече е решила, че иска да се занимава с кино и смело крачи по тези стъпки. Освен това е успяла да натрупа опит в няколко телевизионни и кино роли, както и в реклами на различни продукти.

Преди месеци Алена дори игра рамо до рамо с именития си татко в сериала „Откраднат живот”. В лентата момичето се представи добре като болна пациентка в болницата и макар ролята й да бе поддържаща, успя да натрупа почитатели на таланта си. Дори получи предложение да се включи и в други продукции, след като показа, че не е от свенливите пред камерата.

"
Сега всички ще кажат, че искам да съм актриса заради баща си и че той ще ме бута. Но не е така – харесвам тази професия. Когато пораснах и той започна да ми обяснява какво означава да си актьор, какво е да играеш – тогава осъзнах, че искам някой ден да тръгна по стъпките му”, споделя тийнейджърката.  Разбира се, Вергов нямал против детето му да следва неговия отъпкан път. Не че не си спомнял трудностите, през които сам минал в годините, преди да запише името си сред звездите на театралната сцена, но не искал да чупи хатъра на Алена, пред която и без това имал доста провинения, пише "Уикенд".

Макар винаги да се опитвал да е татко за пример, Юлиян не веднъж е споделял, че е пренебрегвал любимите си хора, заради работа. Ангажиментите му го държали през повечето време далеч от дома и малката и майка й Ирина рядко се радвали на компанията му.  „Това са рисковете на живота с артистична натура”, оправдавал поведението си Вергов, но едва ли само работата е била причина за отсъствията му. Все пак мнозина са виждали как разкрепостения актьор е ухажвал свои колежки, а за похожденията му се носят легенди не само в театралните, но и в модните среди.

Заради тези отсъствия от дома не е никаква изненада, че дъщеря му Алена е намерила най-добрия начин да си му го върне. Момичето е решило да му подражава и го прави във всичко. Дори странно за възрастта си е станала мъжкарана и се увлича от всякакви екстремни занимания.
От няколко години Алена се е захванала да кара скейтборд и това занимание й е донесло доста наранявания. Ожулените колене и счупените дъски са само малка част от пораженията, които госпожицата е сервирала на баща си. Далеч по-жестоки обаче са травмите, заради които е носила гипс с месеци.
„Когато карам, не усещам нищо друго освен прилив на адреналин. Не забелязвам болка, умора, глад”, признава екстремната тийнейджърка, която не малко пъти се е озовавала в болницата заради пренебрегване на всякакви мерки за безопасност.

За да я опази от скейтборда и сноуборда, с който Алена се забавлява в зимните месеци, баща й я записал на тенис, но и с това не успял да я разсее от високите скорости. Момичето ходело на тренировки на корта, но веднага щом те свършели се хващала пак за дъската. „Явно съм се увлякла по неговата страст към скоростите”, намеква Алена за любовта на баща си към моторите.  За сега още самата тя стояла надалеч от тях, но само, защото нямала навършена възраст, за да ги кара. След някоя и друга година обаче Вергов ще има още поводи за притеснения, след като дивото му момиче изкара и книжка и започне да яха неговия пистов мотор „Хонда”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 2 години
0
Добре, че е тати да уреди некадърницата! Колко ли истински таланти са били прецакани, за да се изявява това момиче...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени