Щерката на Ласкин яде яки шамари в новия филм на Яна Маринова

09 Февруари 2023, 12:00


Влади Зомбори бил жертва на домашно насилие

Дъщерята на Иван Ласкин яде здрави шамари в новия филм на Яна Маринова, пише България Днес.

Лентата „Игра на доверие“ е направена по действителен случай и разказва за домашното насилие – един то най-сериозните проблеми не само в България. Наследничката на покойния актьор и Алекс Сърчаджиева – София, влиза в ролята на Маринова като млада. Именно нейна е идеята за филма.

Яна има тежко детство. Прострелвана е в крака, забивали са й нож. Карана е да нагълта куп хапчета, както и още десетки неща, през които нито едно хлапе не трябва да преминава.

„София премина през тежък кастинг. Пребори над 200 деца. Майка й също изрази желание да играе. Ролята й е много тежка. Отнесе десетки шамари. Въпреки това детето се държа стоически и не трепна нито веднъж“, обясни режисьорът Мартин Макариев.

Дъщерята на Ласкин играе рожбата на Владимир Зомбори и Луиза Григорова – Макариев. Зомбори признава, че той също е бил жертва на домашно насилие, изразяващо се в психически тормоз.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А защо Луиза винаги в главната роля…
преди месец
0
…защо мъжОт и не прави кастинг за главна женска роля, нали я видяхме в последната боза на Макариев, то по бездарно и безчувствено изпълнение не може и да има! Абсолютна заспала патка, то ако не и е мъж , ясно че тя няма да има роля. Не че тоя филм не изкопа дъното на тъпотията с недомислен сценарий , че и накрая игърмаха всички за да свърши…..а аз го изгледах с надеждата, аха да се хвана за нещо смислено…..! Само желание и амбиции за кино не стигат, трябва и талант, ама това е в остър дефицит!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
преди месец
0
Те всичките мамини отрочета минават през тежки кастинги,поне да не го казват.То е ясно-такива като Сашко,Пипи и др.винаги ще има.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди месец
0
Пореднито пробутано като наглата си, нахална майка. Чудя се кой гледа подобни тъпотии. От такива на този и онзи некадърник недорасляци истински талантливите и физически красиви деца никога нямат шанс у нас, за съжаление.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени