Щерката на Маджо нещастно влюбена (А ето какво се случва с дъщерята на Поли Пантев)

13271
07 Септември 2013, 14:00


Доведената дъщеря на Младен Михалев - Маджо още не може да прежали бившия си любим Филип Цанов. Мелина Христова продължава да страда по сина на журналистката Катя Генова, научи HotArena.net.


Доста време двамата бяха неразделни и бяха убедени,че изживяват голямата си любов. Но неочаквано красавецът Филип замени Мелина с приятелката й Ралица Пантева.


20 – годишната девойка е дъщеря на покойния Поли Пантев, свързван приживе със силовата групировка СИК. Връзката им буквално съсипа влюбената Мелина, която изля мъката си в социалната мрежа.


Момичето дори побърза да се включи в групата във Фейсбук „Това, че някой ти липсва, не означава, че трябва да се върнеш при него”. И даде да се разбере, че макар и влюбена не смята да прости на екс половинката и приятелката си, предателството.


Що се отнася до щастливо влюбената Ралица, тя от тази година ще е студентка в Хага, Нидерландия. Момичето със сигурност скоро ще замине на обучение.

 


20 – годишната Ралица Пантева е дъщеря на Поли Пантев от връзката му с красивата бивша манекенка Силвия. Родителите й не сключват граждански брак, но малката е призната от Пантев, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени