Щерката на Митьо Очите изтезавала съучениците си като във филм на ужасите! Ужасяващи подробности за зверствата

23 Юли 2016, 11:29


Прочулата се покрай "именития" си баща и скандалите около таксиметровите фирми на фамилията дъщеря на Митьо Очите, Станислава Желязкова, е човекът, който движи бизнеса. Това твърдят хора от обкръжението на Съни, както я наричат всички нейни приятели.

Макар да е все още ненавършила 23 години, тя имала нрава на своя баща от малка. Не един и двама са ставали жертва на насилствени прояви от нейна страна, докато е била ученичка, съобщава "24 часа". Още 13-14-годишна Станислава била придружавана постоянно от охрана до училище и обратно. С помощта на гардовете на своя баща се е опитвала да налага страхопочитание у своите съученици.

“Тя отряза косите на две момичета, защото разбра, че са си комуникирали с нейно старо гадже”, разказва бивша съученичка на Желязкова. Друга пък е била залята с тарелка с фекалии, докато била държана от охранителите на Очите.

Рязането на косите  се извършвало по особено  жесток начин.  Станислава причаквала момичетата вечер, след като слизали от рейса, с който се връщали от училище, или ги примамвала в тъмен парк. Карала ги сами да вържат цялата си коса на опашка и обяснявала, че е за тяхно добро да го направят, ако не искат да им се случи нещо още по-лошо, пише "24 часа".

До 12-и клас тя учи в местното училище, където дори учителите имали страх от нея. “Макар да виждаха как се държи с останалите и ги тормози, никой не ѝ правеше забележки. Преподавателите ги беше страх от охраните ѝ, които винаги я чакаха след края на часовете и стояха или пред училището, или на партерния етаж. Този страх се отразяваше и в оценките и винаги ѝ пишеха  по-високи бележки,  макар че тя никога не учеше”, допълва момичето. Поведение на малка мутра - така си спомнят почти всички за дъщерята на Димитър Желязков.

Момичето от дете е свикнало да демонстрира висок стандарт на живот. Още 15-годишна се хвали в социалните мрежи с мобилен телефон за над 15 000 лева - модел на “Верту” с розова кожа на гърба. Към днешна дата кара най-нов модел “Мерцедес G-класа”, който е по-познат като джипа на мутрите. Той е със затъмнени стъкла, управлява се само от нея и често може да бъде засечен по улиците на Слънчев бряг. Моделът е сред най-скъпите от марката и е много рядко срещан в България в този си вариант. Същият автомобил стоеше в продължение на няколко дни на забранено за паркиране място пред болницата в Бургас и никой не го отстрани принудително.

Преди няколко месеца жълти издания я свързаха с млад мъж от руска република, чието семейство има имоти в Поморие. Според запознати обаче повече от 3 г. дъщерята на Митьо има несебърско гадже - роденият през 1989 г. Велислав Попов. Още през 2013 г. връзката явно е била достатъчно сериозна, тъй като и двамата регистрират фирми - ЕООД със сходни имена - “Съншайн 0406” на Станислава и “Съншайн 2013”. В Несебър не се съмняват, че бизнес инициативата е на Димитър Желязков.

Пред приятели Митьо Очите споделял, че е щастлив и доволен от избора на дъщеря си. Двете компании са сред проверяваните фирми, които извършват таксиметрова дейност на територията на община Несебър. Както “24 часа” писа, за това е образувано досъдебно производство.

До 8 юни т.г. Станислава поддържаше страница във фейсбук и често пускаше актуални снимки в нея. Отскоро профилът е блокиран.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени