Щерката на президента Радев играе мъж

2019
25 Март 2021, 12:07


Емоционална видеоизповед, в която обяснява как се е запалила по театъра, коя е била първата й роля и как е играла в чужбина публикува дъщерята на президента Румен Радев-Дарина.

Бъдещата актриса се беше заснела сама с телефона си, след което качи видеото в една от популярните платформи за видеосподеляне, но няколко часа след това изтри клипчето. „Първата ми роля беше на мъж. Да, аз изиграх мъж, защото мислех, че по-добре мога да се превъплътя в такава роля“, е първото признание на Дарина.

Тя е студентката в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и учи при  доц. Пенко Господинов, писа „България Днес“. Във видеото Дарина разкрива, че първите си стъпки на сцената решила да направи седейки на пейка в парка. Там се събират нейния ентусиазирани съученици и решава да играят. Разпределят си роли, а Датина предпочита да изиграе мъж. По-късно тя е приета театралният кръжок „Ле Страпонтен“.

„Там намерих любовта, приятели. Там намерих страстта си към театъра. Мисля, че е в „Ле Страпонтен“  намерих всички неща, от които човек има нужда, за да бъде щастлив в живота. Не мога да го опиша. Просто това е най-хубавото чувство, което човек може да изпита някога. То е неповторимо. Обожавам го!“, разказва пред камерата младата актриса.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вчера
преди 2 месеца
-2
бившата тъща, днес - дъщерята... За утре какво сте замислили, за да ни "подхвърляте" президента?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
Бъдещ зет....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени