Щерката на Ваня Щерева сияе след побоя във Варна

538
08 Август 2021, 15:25


Мила Роберт няма физиката и визията на знаменитост, по която всички да въздишат. Пеещата актриса упорито страни от имиджа на типичната сладникава звезда от шоубизнеса. 25-годишната чаровница се облича като хъшлачка, а настроението й отново „е на шест” дори след неприятния инцидент отпреди две седмици във Варна, когато тя и приятеля й бяха бити от охранител в заведение.

Преди дни Мила излезе от дома си в центъра на столицата и за пореден път събра погледите с небрежния си стил. И този път тя не бе изневерила на навика си да съчетава несъчетаеми дрехи. Талантливата щерка на Ваня Щерева крачеше по улицата в бели панталони с дължина 7/8. Отгоре бе облякла бледо лилава блуза с голи рамене, а на главата й имаше избеляла от слънцето розова шапка. Нозете й пък бяха в бели маратонки и чорапи, стигащи почти до коленете.

Мила вървеше и цъкаше съобщения в мобилния си телефон. Когато наближи закусвалня за био храни, тя постави маската си на лицето и хлътна вътре. В заведението певицата дълго умуваше, какво да си купи. В един момент грабна една от купите със салати и дълго се взира в етикета й. После я върна обратно на мястото й и си избра друга – с рукола, домати, краставици и маслини. Явно си беше дала сметка, че за да свали излишните килограми, трябва да набляга на зеленчуци, писа Уикенд.  

Мила взе и прибори за еднократна употреба и плати обяда си. На излизане изражението й внезапно се промени - певицата бе забелязала свой дългокос приятел, извел на разходка домашния си любимец. Тя заподскача и замаха жизнерадостно, а после се приближи към мъжа с кучето. Песът й налетя ентусиазирано, а Мила Роберт го дари с искрени прегръдки.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени