Щерките на Гала и Стефан неразделни

1648
24 Октомври 2018, 15:04


Дъщерите на Стефан Николов и Гала са пример за безгранична обич между доведени сестри. 13-годишната Никол Николова и 21-годишната Мари Будева са неразделни и макар да нямат кръвна връзка, са много силно привързани една към друга.

Дъщерята на Стефан от предишния му брак обожава кака си Мари, която й помага в училище и й дава приятелски съвети. Никол редовно прекарва празниците при татко си и Гала, ходят на почивки като истинско голямо семейство, пише „Галерия“.

Откакто Стефан е във ВИП Брадър момичетата са още по-сплотени и се гордеят с него. Майката на Никол и Гала също поддържат добри отношения и дори живеят в съседни кооперации. Така бащата на Никол редовно може да я вижда. „Когато свърши училище, тя сама решава у тях ли да се прибере, или у нас“, разказва Стефан.  

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
преди 7 месеца
-1
Няма празно- Марето ще става и актриса/ако още не е станала/ - а след някоя седмица ще започнат и двете дъщерички-умнички да рекламират по някой продукт я за разкрасяване , за пчелният мед-Гала и ВИП- Стефан,трябва бързо да ги лансират и Бутат , Бутат, Бутат нагоре.Да ни ги натрапват във всички сайтове-колко красиви , умни и успели дъщери имат. ха ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
преди 7 месеца
-1
Айде сега след Гала, дъщеря й, пчелният ВИП бизнесмен -Стефан е ред да се подбутне Наааагоре есетествено и неговата дъщеря.Време беше.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени