Щерките на Мариан Бачев шаферки на сватбата му! Александрина и Косара нямат търпение да видят мама и тати като младоженци

15 Юни 2022, 17:00


Актьорското семейство Мариан Бачев и Милена Видер ще узакони връзката си след 21 години съвместен живот. Двамата ще си кажат „да" през юли на тържествена церемония, в която ключови роли ще имат двете им деца Александрина и Косара. Момичетата ще бъдат шаферки на сватбата, облечени по един и същи начин, с едни и същи прически и аксесоари.

 

„Вълнуват се, още са превъзбудени на тази тема", коментира Бачев. Кумове ще бъдат едни от най-близките им семейни приятели, които по думите на актьора не са популярни в светските среди, нито пък имат общо с актьорската професия. Приготовленията текат от година насам...

 

Идеята за сватба идва преди около 12 месеца, съвсем случайно. Мариан и Милена решават да внесат малко добро настроение във връзката си и без да пада на коляно, започват да правят планове за място, гости и пр.

 

„Гаранционната карта на връзката ни изтича и решаваме да подновяваме. Като при колите. Караш една кола три години и след това си взимаш нова. В случая аз си взимам същия автомобил, защото съм си много щастливсМилена. С годините понеже машината се смазва и ако поддържаш добре возилото, то върви още по-добре. Докато е нова, не винаги върви добре", казва театралният и тв любимец.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени