Шведът на Сани Алекса идва у нас: Ще докажа, че лъже за побоя!

2410
25 Юли 2017, 10:30Бившето гадже на Сани Алекса – Сами Кий Сверт идва в България. Повод за посещението му е желанието му да докаже, че не е посягал на певицата, дочу HotArena.


Сами е ядосан от последното интервю на Сани, в което той я обиждал, освен това изказвал нецензурни епитети за народа ни. Той мразел българите, наричал ги „цигани”, не вярвал на историята с пияния шведски турист, а нея наричал с обидни епитети.


Сани заяви и че Сами продължава да й пише, искал да я прегърне, като се появи дори информация, че я е молел да се върне при нея.


„Тази жена е болна! Омръзна ми от лъжите й! Писал съм й само два пъти и то, защото много български журналисти, ми пишат заради нейни лъжи. Помолих я да престане да лъже.

Никога не съм искал да се върне при мен. Нека ми покаже тези съобщения, в които я моля за такова нещо. Защото мога да покажа съобщенията, с които я моля да спре с лъжите”, отсече Сами Кий Сверт.


„Вече сериозно обмислям да дойда в България и да покажа пред медиите всички доказателства, които имам за нея”, допълва шведът.
За пореден път той казва, че имал само добри чувства към България и българите и никога не ги е обиждал.


„Никога през живота си не съм имал скандал с Александра и семейството й”, твърди Сами Кий Сверт, пише „България днес”.


Сани Алекса пък твърди, че медиите у нас са манипулирали голяма част от изказванията й. И тя няма вина кой какво е разбрал неправилно.

„Сами никога не ме е молил да се върна. Преди да се прибера в България искаше само да ми даде дрехи, останали при него и да ме прегърне за сбогом. Това е. Нищо интересно”, твърди още певицата.

Тя е категорична, че двамата не си говорят и не поддържат връзка.


Певицата допълва, че адвокатът й също й забранил да коментира случая пред медиите. А тя самата иска просто да забрави кошмара, който е преживяла.


„Не искам да му споменавам името, за да нямам проблеми после. Той ми писа, че това не било правилно, щял да ме съди и т. нат.”, споделя Александра.

Сами от друга страна отрича да я е плашил със съд. „Нека да докаже това! Никога не съм я заплашвал със съд. Не знам защо ме набърква и в такава лъжа!”, категоричен е той.


Кой е крив и кой е прав в тази история, не е ясно. Предстои съдът да реши това, ако се стигне до там.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДЖЕПЕТО ВИ Е БАЩА!
преди 4 години
0
абе всичките със скули и джуки и цици!!! джепето е баща на всички българки туненговани!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Познавам я
преди 4 години
0
Ами да, когато лустрото падне ще си остане само алчна курва и пияница!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени