Силвена Роу: И 80-годишните трябва да правят любов

30 Май 2022, 11:00


Силвена Роу стартира нов проект, посветен на връзката между храната и секса за оптимизирано цялостно здраве – физическо и психическо. Атрактивната блондинка доскоро водеше предаването „Моето звездно парти”, чийто последен епизод за сезона бе излъчен в ефира на Би Ти Ви преди дни. Дали ще бъде продължено от есента, предстои да се разбере, но най-вероятно не.

 

Засега е ясно, че новият проект, който кулинарката представи като Food&Sex, по всяка вероятност ще върви в канала й в ютюб. Това едва ли е изненада. Все пак ще бъде доста иновативно и изненадващо решение, ако в ефира на Би Ти Ви се появи кулинарно предаване, в което асистентът на топ готвачката е по боксерки и темите включват храни афродизиаци и как сексуалният живот влияе на здравето. И все пак последователите на Силвена Роу посрещнаха идеята с одобрение, тъкмо защото темата като че ли е табу в родния ефир. Силвена Роу обеща открито говорене за връзката между храната и секса с фокус върху ползите за здравето. Новото й онлайн предаване ще бъде забавно и интересно, но в същото време и образователно.

„Има две неща, в които аз надминавам себе си! Храна и секс! Аз мисля и говоря за двете доста... Пък и те са си най-добрите уреди за биохакване! И двете са най- важното за живота на тази планета!”, обяви Силвена Роу преди дни в профилите си в социалната мрежа към снимка, в която готви редом до мъж по боксерки. „Ето ви и малко привкус от моята нова кухня с моя фит асистент!”, уточни кулинарката.

„Знаете ли, че ако успеете да имате 200 оргазма на година, вие ще активирате процеса на автофагия?”, изненада тези дни Силвена Роу последователите си в социалните мрежи с един от интересните факти, които възнамерява да засегне в новото си предаване. По-късно във видео във фейсбук тя разясни по-подробно някои ползи от секса. Например не е нужно да се ходи толкова често на фитнес. Добрият секс намалява възможността за високо кръвно налягане, регулира хормоните, влияе на психиката. „Защото когато имаме добър, здравословен, задоволителен живот, ние изцяло се влюбваме в себе си”, подчертава Силвена Роу и подчерта връзката между секс, романтика, любов и храна. Сексът, изтъкна още тя, е важен и за хора в определена възраст.

„Какво става? Много хора като младите правят сексче тук, сексче там, но сексът сам по себе си е още по-важен и за психиката, и за физиката, особено и за след 40, 50, 60, 70, 80 години. Да, не се чудете – и на тази възраст трябва да се прави секс”, обясни тя и подчерта, че сексуалното, физическото и менталното здраве са много навързани. „Нека станем здрава нация със потентен апетит към всички аспекти на живота!”, призова Силвена Роу.

Кулинарката смята, че е важно да се обогати не само физическата, но и духовната култура на българина. „А аз, че мисля, говоря, правя и хубавата храна, и хубавата любов, и хубавия секс, за това няма да имате съмнение никакво, защото сексът е изцяло антиейджинг, както и хубавата храна е антиейджинг. Хранете се наполовина, ходете двойно, смейте се тройно, обичайте и се любете безкрайно”, посъветва Силвена Роу последователите си.

Тъкмо за да реализира идеите си, Силвена Роу няма да участва в новия сезон на „Мастършеф”. Искала да се съсредоточи върху новите си проекти, а няма как да ги съчетае с журиране в кулинарното състезание, тъй като най-малкото времето се оказва недостатъчно. Готвачката смята, че трябва да прави неща, които я вълнуват. „Парите вече не ме вълнуват чак до такава степен. Искам да сътворявам дела, които вдъхновяват”, сподели кулинарката. Тя изрази и щастието си, че няма нито един негативен коментар сред всичките 7000 запитвания, които получила, по повод новината, че няма да участва в новия сезон на „Мастършеф”. „Моето сърце е пълно с любов и ангажираност към вас”, каза Силвена Роу.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени