Силви Вартан в битка за наследството на Джони Холидей (Не поканили певицата на концерта в памет на бившия й мъж)

07 Октомври 2021, 14:00


Силви Вартан - френската звезда с български корени, споделя в интервю за списание "Пари Мач" изпитанията, които е преживяла след смъртта на бившия си съпруг, узна HotArena.

Джони Холидей - голямата рок звезда на френската естрада, напусна този свят в края на 2017 г. Бракът им продължава само 15 години - от 1965 г. до 1980 г., но двамата са легендарна двойка и тяхната любовна история, както и партньорството на сцената, вълнуват почитателите им и до днес.


За жалост Силви Вартан преживява тежък период на битки около наследството на Джони Холидей, за да защити интересите на техния син Дейвид. Битките са юридически, но се развиват и в медиите.


"Това беше нещо адско, непоносимо и особено немислимо" - казва певицата пред "Пари Мач". "Никога в живота не си бях представяла, че ще ходя в телевизията, за да защитавам сина си. Никога!"


Бившата съпруга на Джони е критикувана дори за това, че в поредица от концерти изпълнява неговите песни. Силви казва, че тези концерти са ѝ подействали добре:


"Контактът с публиката винаги помага. Ние с Джони цял живот пяхме заедно, обичахме едни и същи неща. Това е най-малкото, което можех да направя."


Силви Вартан отбелязва с тъга, че не е била поканена за концерта в памет на Джони Холидей, който се състоя на 14 септември в парижката зала "Берси". Но след четири години на мъка и борба, тя най-сетне е намерила спокойствие, пише списанието, предава Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени