Силвия Кацарова на косъм от смъртта след операция на лицето

790
27 Май 2021, 15:00


Силвия Кацарова се разминала на косъм от смъртта по време на тежка операция за отстраняване на белег от лицето, узнa HotArena.


Петното се появило още след раждането й. Когато майка й я видяла за пръв път, се стъписала. "Горкото ми дете, как ще живее с тези белези!". Цялата лява страна на лицето на Силвия било насипано с малки червени петна. Доста неприятни наглед и леко стряскащи като за момиче. С течение на годините петънцата започнали да избледняват, накрая се събрали под формата на сърце. Кацарова дълго време ги имала за недостатък и се срамувала от тях, защото всички я гледали в белега. 


Прикривала го с фон дьо тен и все пак набрала смелост да се оперира след като й била поставена диагноза хемангиом. "Изпитвах голям ужас, защото операцията беше с местна упойка. Усещах тялото си като вдървено. Чувах ги как говорят. По едно време докторката извика: "Дръж го, дръж го, изпунеш ли го, става страшно!". Не разбирах какво става, ужасно се изплаших. Изживях истински кошмар. След около месец обаче бях истински щастлива. Резултатът беше уникален, не можех да повярвам и дори се стрясках, когато не виждах белега в огледалото, толкова бях свикнала с него", споделя Силвия.


Тя има още няколко операции зад гърба си. Една от тях е на носа, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени