Силвия Кацарова сменя става като Ламбо

12 Септември 2019, 17:00


Силвия Кацарова в най-скоро време щяла да легне за енти път под ножа, узна HotArena.

 

Този път обаче не от суета, а заради проблеми с лявата става на крака си. Очаквала я също толкова сложна операция, през каквато преди по-малко от месец премина и Стефан Данаилов, след като падна на мокрия под в апартамента си в Приморско.

 

Изпълнителката на „Топъл дъжд“ вече има опит с този род интервенции, тъй като още преди време претърпя смяна на дясна става. Операцията обаче не бе дотам успешна и се наложи да бъде преповторена от друг лекарски  екип във втора болница, защото пишман хирурзи оставиха звездата почти саката и единият й крайник бе чувствително по-къс от другия, писа „Ретро“.

 

Още тогава специалистите уверили Силвия, че рано или късно ще се наложи да се положи на същата процедура и за левия си крак, но тя толкова се уплашила от ада, през който преминала, че решила да отлага, докато е възможно.

 

Ежедневно я тормозили болки и именно те я накарали да се замисли за операция. За да бъде адекватна пред феновете си, Кацарова инвестирала в скъп апарат. Биорезонансния уред, струващ 1000 лева, певицата видяла от свой приятел, който й дал да го пробва, уверявайки я, че ще се почувства по-добре.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени