Силвия Петкова и новата на Иво Захариев - първи приятелки

14 Февруари 2020, 16:00


Новата половинка на Ивайло Захариев все повече затвърждава позициите си като официалната жена до актьора и дори се е внедрила сред аверите и колегите му.

 

Станислава е станала много близка със Силвия Петкова, която си партнираше със Захариев в „Пътят на честта“. Силвия е и сред най-добрите приятелки на Миряна – бившата жена на Ивайло.

 

Двете редовни излизали заедно на по бира и Стаси бързо успяла да й влезе под кожата. Близки до звездата от „Под прикритие“ разкриват, че новата му половинка действала по същия начин и с останалите му приятели, които много й симпатизирали.

 

Стаси била изключително харизматична личност и с ведрата си усмивка успяла да омае дори децата на Захариев. Както „Галерия писа“, двете му момчета много я харесвали и лесно приемали раздялата на родителите си.

 

Апропо, Миряна и Ивайло все още нямат официален развод. По информация на „Галерия“ към момента нито един от двамата не е подал документи за разтрогване на брака.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Олигофренииии
преди 2 години
0
Обновете си малко информацията преди да пишете глупости алооооол
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гоши
преди 2 години
-1
Къде е тръгнала с тези мръсни очукани ботуши, може да не си облечен за хиляди но обувката трябва да е лъсната това говори много за човека
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Символ верую
преди 2 години
-2
Освен, че са мръсни и очукани, са много спортни за прозрачните воланчета на поличката, а за фланелката да не говорим...Знакът с лявата ръка и изплезеният език, директно препращат към символите на Сатана. А Ивайло, беше християнин...
Адам
преди 2 години
-1
И какво стана ? Още една жертва на измамата на Ева...Снимката казва всичко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени