Силвия Петкова напусна театъра

11 Октомври 2021, 17:00


Актрисата Силвия Петкова, която в последно време е много популярна с играта си в сериала "Пътят на честта", явно реши да приключи ангажиментите си в "Театър София", узна HotArena.


Тя призна за това в социалните мрежи с мисъл на Жан-Люк Годар:


"Зад театъра стои животът, а зад живота стои театърът" и добави:"Благодаря ви, приятели за всичко".На кадъра е с колегите си Неда Спасова, Симона Халачева, които се снимаха в друг сериал на Нова - "Откраднат живот", актьорът Росен Белов и режисьора Калин Ангелов.Снимката вероятно е от репетициите на новия спектакъла "Цветята" от Теодора Иванова-Додо, който подготвят в театъра. Силвия Петкова трябваше да участва в постановката. Актрисата, която винаги е толкова истинска и завладяваща, във всяка героиня, в която се превъплъщава, засега ще се изявява  от малкия екран като Кера от "Пътят на честта".


В "Театър София" тя направи отлична роля в постановката "Съгласие", която за съжаление вече не се играе. Бившата на Калин Врачански призна, че дейтвително е подала молба за напускане на театъра, но е запазила чудесни отношения с колегите си и с директора. "Усетих, че един от най-големите ми страхове се сбъдва - инерцията, рутината. Излязох на свободна практика. Много ми се работи и се уплаших, че чакам някой да ми даде роля. Реших най-после да повярвам в себе си", обяви Петкова, пише Телеграф.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени