Силвия се завърна с гняв: Не съм от певиците, пробили, минавайки през легла

565
17 Януари 2021, 10:24


„Аз не съм от певиците, пробили в музиката, минавайки през легла”, отсича изпълнителката на „Просякиня”

Фолкпевицата Силвия, която  бе известна в близкото минало с попфолк хитове, а последно през 2013 г. пусна фоклорен албум, изненадващо се завърна. Не с нова песен, а с гневен пост във фейсбук. Не е ясно какво е ядосало пайнерката, но темата е несправедливото заклеймяване на изпълнителите от бранша.

„Някога, когато нямаше толкова много изпълнители, получавах ей такива, адресирани писма – имам безброй от тях, изпълнени с възхищение, много топлина и обич. Някога бяхме малко на брой, но за сметка на това качествени певици и певци, колкото и нескромно да звучи”, пише Силвия. Тя продължава с това, че някога музиката не била комерсиална, а подбрана – с хубави текстове и мелодии. Не било срамно да се наречеш попфолк певица, а в днешните времена, признава, че ако някъде не я разпознаят, искрено се радвала. „Мразя, когато слагат всички певици под общ знаменател, защото не всички от нас са пробили в музиката самопредлагайки се и минавайки през легла! Аз не съм от тях! И други мои колежки не са! Всичко опира до човека, до неговото възпитание и морал, до това колко уважаваш себе си като жена!”, гневи се изпълнителката на „Просякиня”, писа Уикенд.

Във всяка една професия „има гнили ябълки”, казва тя, и моли последователите си да бъдат интелигентни и да не хвърлят камъка с лека ръка. „На тези, които са ограничени в мисленето си, ще кажа следното: попфолк певиците или така любимото ви определение „чалга-певици”, могат да пеят почти всичко, от всеки един музикален жанр! А това малко певици от другите стилове музика го умеят! Благодаря за вниманието! Не бъдете сноби!”, казва Силвия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени