Синът на Даниел Петканов счупи ключица

10 Юли 2022, 15:57


Габриел, синът на Дани Петканов и Александра Богданска, които неотдавна се разведоха, счупи дясна ключица при инцидент на детска площадка и в следващите 25 дни ще носи ортеза. За това разказа подробно татко му, като сподели клипчета и снимки от „Пирогов”.

Майката Алекс се включи в инстаграм от гръцкия остров Миконос, където е на почивка, и сподели, че до травмата се стигнало, след като люлка на детската площадка ударила Габриел. Моделката благодари на бившия си мъж Даниел, че реагирал мигновено и подчерта, че е всеотдаен и грижовен баща. Затова тя се чувства по-спокойна и в моменти като този, когато е далеч от сина си.

След инцидента, Габриел имал охлузвания и болка в дясното рамо. Баща му го завел в „Пирогов”, макар да не изглеждало да има нужда от спешна помощ. Първоначалният преглед показал съмнение за счупена ключица и лекарят назначил рентген. Преди това обаче друг специалист прегледал черепа на Габриел. Нямало признаци за поражения там, сподели таткото, но все пак снимали черепа на детето. Така се потвърдило, че всичко е наред, като била изключена и травма на челюстта. „Ключицата беше много леко подута и там беше съществената въпросителна дали е здрава”, сподели Дани. Резултатът от рентгена е счупване в дясната ключица.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени