Синът на Доган и жена му готови за трето дете (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-dogan-i-jena-mu-gotovi-za-treto-dete HotArena.net
Синът на Доган и жена му готови за трето дете (Снимки)

Огромно желание за още едно дете имат Демир Доган и съпругата му Памела.

Синът на почетния председател на ДПС вече има две отрочета. Двамата с жена му обаче искат поне още един наследник. Памела и Демир вече имат изготвен план за увеличаване на семейството. На въпрос дали мислят за трето дете, красавицата категорично отговаря:

\"Ние вече сме го измислили, но няма да е точно сега!\"

Оказва се, че Догановата снаха получава помощ в отглеждането на децата не само от бавачки, но и от самия Демир. Въпреки че бизнесменът често пътува, успява да отдели време и на децата си, когато е у дома.

\"Когато е с нас, помага. Иска, не иска, те го обсебват. Всеки иска тати\" споделя Памела.

 

\"Ноел

Ноел проходи

 

Преди да се навият за още деца, младото семейство иска да пътува. Памела не крие, че чака Демир да я заведе в Париж. Признава, че иска да обиколи и Италия. Кога ще й се отвори парашутът обаче, не е ясно.

 

\"Памела

Памела не пести пари за украса

 

Брюнетката дари Ахмед Доган с две внучета - момче на име Адмир и момиченце, което кръстиха Ноел. Новината за желанието за още деца идва на фона на поредния празник в къщата на Доган. Най-малката внучка на Сокола проходи, а майка й не пропусна да отбележи важното събитие. На прощъпалника на малката Ноел присъстват най-близки приятели и тесен кръг роднини. Украсата е решена изцяло в розово. Задължителната за подобно събитие питка също е накичена с тестени украси.

\"Демир

Демир и съпругата му изпратиха абитуриентка

 

Напоследък Памела, която е дъщеря на известния футболен агент Николай Жейнов, е изключително активна в социалните мрежи. До преди няколко седмици инстаграм профилът й беше пълен с нейни снимки и селфита. Сега вече има и такива със съпруга й Демир. Двамата бяха гости на няколко абитуриентски бала и Памела не пропусна да сподели снимки с любимия си. Демир от своя страна позволява на любимата си да го изтипоса пред своите близо 15 хил. последователи.

4 Коментара

Охх нее

преди 1 година

Платена статия. Напишете го в началото за да се знае. Като прочета “на въпроса кога ще правят друго дете”, “на въпроса за тва или онова”, абе хора кой ги задава тия въпроси и по-точно на кой му пука да пита тази никому неизвестна кифла, от там се издавате че е поръчкова статийка. Много пари имали, ама тя се надявала да я заведат в Париж, това показва, че да се набуташ в богато семейство не значи, че ти се изпълняват желанията, седиш, чакаш и си траеш. След като тоя турчин до един Париж не може да я заведе и не й обръща внимание на нея и на децата смятайте, коооолко е як животът на Памито.

Коментирай

......па

преди 1 година

Той не е турчин,не само защото и майка му е българка,ами и защото самия Ахмед Доган не е турчин.Само се правят на такива за да живеят на гърба на загубения електорат на ДПС които гласува под стои за благоденствието им.

Коментирай

......па

преди 1 година

Извинявам се,да се чете...под срой.

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Добра реклама им правите, сигурно повече плащат от онея, със статии от 1 ред.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.