Синът на Христо Мутафчиев запозна гаджето с баща си! Ето каква бе реакцията на актьора

24 Април 2019, 17:00


Мутафчиев, симпатичният и талантлив син на Христо Мутафчиев, се загаджи с млада и красива мома, с която запозна баща си малко преди да започне началото на церемонията на наградите „Икар“, узна HotArena.

 

През цялото време, докато бе до красивата тъмнокоса дама, Асен цъфтеше, а когато Христо се доближи до него, той му подшушна нещо и Мутафчиев – старши се здрависа с момичето.

 

25-годишният Асен от половин година е у нас. Той се върна, след като опита да кривне от руслото на актьорската професия. Красавецът е завършил класа на Стефан Данаилов, но дълго време се опитва да се занимава с други неща, писа „България Днес“.

 

Изненадващо замина за Англия за две години и половина, където опита да пробие, явявайки се на различни кастинги. Животът в Лондон обаче е безбожно скъп и Асен захванал всевъзможни дейности – разнасял пица, работи по строежи. Скоро разбира, че актьорският пробив в родината на Шекспир е почти невъзможен и се връща у дома.

 

С работни ангажименти в България се захваща благодарение на майка си – Лиза Шопова. Актриса и режисьор, тя написа пиеса и даде главните роли на любимите си мъже – синът и бившият съпруг. „Трима мъже и една Маргарита“ е пиеса, която вече се играе в Сатирата с пълен успех.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени