Синът на Карамански загуби лявата си ръка в адска катастрофа в Нидерландия

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-karamanski-zagubi-liavata-si-raka-v-adska-katastrofa-v-niderlandiia HotArena.net
Синът на Карамански  загуби лявата си ръка  в адска катастрофа  в Нидерландия

Иво Карамански – джуниър, извънбрачен син на покойния Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова, е претърпял тежка катастрофа в Нидерландия преди 2 седмици. В инцидента той е загубил лявата си ръка, научи „Уикенд“ от разтърсени от трагедията познати на 24-годишния младеж.

Тежкият инцидент с Иво се е състоял на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „Огледала“ по Би Ти Ви Нели Атанасова е пътувал с личния си автомобил. Наследникът на Иво Карамански е заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил

 

събуден след два дни в болницата

 

в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

„Животът му е бил спасен по чудо, но и благодарение на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако подобен пътен инцидент се беше случил на Иво в България, той вече нямаше да е между живите...“, коментират нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Синът на Нели Атанасова е престоял десет дни в болницата, а когато състоянието му било стабилизирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Нидерладия веднага след като научили за злощастния пътен инцидент.

 

Карамански засега е без протеза,

 

която ще му бъде поставена поне след няколко седмици.

24-годишния Иво е плод на скандалната през 90-те години любовна афера между мафиотския бос Иво Карамански с Нели Атанасова, която тогава бе част от ансамбъла по художествена гимнастика на Нешка Робева. Докато бе с къдрокосата гимнастичка,

 

Карамански бе женен за Галя Лукановска

 

и разделяше времето за двете си семейства. След като на 20 декември 1998 г. Иво Карамански бе застрелян от Стефан Въжарски насред пиянски гуляй във вила в софийския кв. „Симеоново“, богатството на Кръстника отиде у законната му съпруга и трите му дъщери от нея Александра, Ралица и Десислава, а Нели Атанасова и синът му Иво се сдобиха с 2 имота в столицата.

Впоследствие красивата водеща на някогашното тв предаване „Огледала“ се обвърза с актьора Александър Сано, за когото се омъжи през 2014 г. и от когото роди дъщеря си Ава, която вече е в шести клас.

Макар да не е биологичен баща на Иво, познатия като Косъма от крими сериала „Под прикритие“  актьор отгледа като свое собствено дете синът на Карамански. Двамата имат силна връзка помежду си - именно Сано насърчи преди години доведения си син да се отдаде на хобито си – музика и композиране. През 2015 г. синът на Иво Карамански започна работа като диджей в столично заведение и до ден днешен си вади хляба като музикален артист, ползвайки творческия псевдоним Сано.

През 2018 г., малко след като навърши пълнолетие, Иво Карамански – джуниър отпраши към Нидерландия, воден от любовта си към блондинката Филипа, която последва в ниската земя. Иво и следващата висше образование в Хага Филипа обаче се разделиха преди година, малко след като стартираха общ бизнес проект – доставка на домашно приготвена здравословна храна по домовете.

Това лято синът на Нели Атанасова от връзката й с Иво Карамански се прибра в България и

 

цяло лято пускаше музика на морето

 

в оборотни заведения в Созопол, Лозенец и Слънчев бряг. След края на летния сезон е заминал отново за Нидерландия, където загуби ръката си при тежка катастрофа. Не е известно дали Иво е отпътувал за страната на лалетата, за да възкреси връзката си с Филипа.

Паметливи летописци на родния ъндърграунд припомнят, че покойния Иво Карамански също бе въвлечен в ужасяващ пътен инцидент, при това с много жертви. Става въпрос за прословутата касапница с военен камион ГАЗ, забил се в трактор и избухнал в пламъци на 11 август 1995 г в София. В следствие на катастрофата и последвалата експлозия смъртта си намират 13 войници и един офицер, а единствения оцелял е редник Кръстьо Дунчев, който обаче получава амнезия и остава инвалид.

Секунди след експлозията на военния камион, зад горящата в пламъци газка спира автомобил, в който се вози Иво Карамански. Кръстника на мафията опитва да помогне на ранените безуспешно. Впоследствие ще се окаже, че най-вероятната версия за експлозията на камиона с войници е избухналия резервоар, по който са открити следи от кушуми. Слухът, че Иво Карамански е бил мишена на килъри, които са уцелили резервоара на военната газка обаче така и не се потвърждава официално и до днес. Делото за избухването на камиона и смъртта на 14-те войници е засекретено до 2025 г., когато изтича 30-годишната давност на грифа „Строго секретно“.

 

5 Коментара

Ккк

преди 2 години

Може да е жестоко, но това е карма. Тя винаги удря там, където най - ще те заболи. Както сте описали подробно в статията майка не е светица, но децата или внуците са изкупуващи греховете им.

Коментирай

hehe

преди 2 години

чудех се коя ще е първата змия, дето ще изсъска проницателно за кармата и майка му. Вчера един идиот блъсна няколко момичета в Стара Загора и едното загуби крака си. Каква е нейната майка и карма? Там ходи ли да се изцвъкаш нравоучително?

Коментирай

Хаха

преди 2 години

Нарича се възмездие. То винаги удря където най - боли. Децата и внуците го изкупват. В статията напоително е обяснено за майката. Относно случаят от Стара Загора никой не знае живота как ще накаже шофьора. Дебили запомнете това с кармата и възмездието не може да го проумее всеки плитък ум или липсата на такъв. Както живота ти връща и най - големият ти враг не може.

Коментирай

hehe

преди 2 години

карма също така се създава и с думи ;)

Коментирай

Ани

преди 2 години

Пияният и дрогиран Карамански едно време стреля по камиона с 14-те войничета и проби резервоара и те изгоряха живи. Колко майки са го клели. Застреляха го като куче. Жалко за сина му, дано съдбата му да е по- добра.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.