Синът на Ламбо изригна: Не съм пипал парите на татко! (Влади бесен на слуховете, че е профукал наследството)

1864
24 Август 2020, 11:11


Влади Данаилов ще си дойде от САЩ за панахидата по повод 9 месеца от кончината на Стефан Данаилов на 27 август, узна HotArena.


Бъдещият медик обясни, че не е пипнал и стотинка от имуществото на баща си, след като се разбра, че той е основният му наследник. "Сега се оправям и без тези пари. Още ми е прясна раната от загубата на татко и все още съм на заеми. Тук никой от моите колеги не работи допълнително, защото материалът е труден и няма как да съчетаваш нещата едновременно. Виктория е учителка и двамата се оправяме някак", споделя Влади. 


Според последната данъчна декларация на Ламбо, в която е описал финансите си, той е оставил на сина си средства в размер на 30 000 лева, 6000 евро, влог за 197 242 лева, друг за 67 000 евро и трети за 2142 долара, общо около 350 000 лева. Отделно Ламбо имал вложения в инвестиционен фонд за 100 000 лева, които наследил Владимир. Освен финанси, кинолегендата завеща и множество картини, икони и статуетки на сина си. 


Той и съпругата му Виктория отказват да разчитат и на помощ от богатото й семейство. "Мисля като завърша да се върна в България и там да отгледам децата си", споделя още Влади. Той ще си дойде и за рождения ден на баща си в началото на декември, заедно със съпругата си. Майка му Ирен Кривошиева го чака с нетърпение. 


Племенницата на Ламбо - Росица Данаилова, пък ще посвети на любимия си вуйчо монодрамата "Страшно-смешно необщуване". Премиерата е в Пловдив, на фестивала "Сцена на кръстопът", който тази година ще бъде посветен на актьора, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди месец
0
пълно копие на баща си. Поразителна прилика.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4444
преди месец
0
Те са си негови. Ако иска ще ги пипа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАЗ
преди месец
0
За какво да ги харчи, ще си завърши, ще поработи там да си върне заемите и ще се върне тук където има жилище и кеш, за да стартира семейния си живот. Или ако няма да се върне никога, ще продаде всичко и ще си го инвестира там. Какво му се бъркате на момчето, ако ще да ги изпие тия пари, ако ще да ги пусне в морето, ако ще да ги даде на майка си. Негови са си. Така е решил баща му преживе, така ще е! Хотарена, как не ви е срам, да опетнявате така паметта на Стефан Данаилов пишейки за него и сина му в сайта си, наред със ''статии'' за Миглена, Сузаните и белите гащи на Райна! Не ви е срам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени