Синът на Ламбо с 80 бона годишна заплата

1965
14 Юли 2021, 16:03


Влади Данаилов, синът  актьорите Стефан Данаилов Ирен Кривошиева завършва четвърти курс по медицина и вече може да практикува. Той започва работа в болница в Сарасота Флорида. Като помощник доктор Владимир започнал да получава 50 хиляди долара годишна заплата, което се равнява на около 80 хиляди лв.

„Пред очите ми умряха много хора, което беше не само огромен стрес, но и страхотна закалка“, разкрива пред „Галерия“ Данаилов-младши. Днес бъдещият лекар е с две дози ваксина Пфайзер. Майка му Ирен Кривошиева го хвали, че е бил от най-добрите студенти, изкарвал само отлични оценки.

Докато следва Влади разчита основно на доходите на жена си Виктория, която е детско учителка.  Влади категорично отрича да е профукал наследството на татко си, защото всичко отивало във времето за обучението му. Сега му предстоят още четири години в които ще специализира неврология и вътрешни болести. Голямата му мечта била да помага на възрастни хора. Синът на великия актьор е напълно отдаден на лекарството призвание.

Съвсем наскоро Влади прекара две седмици в България заедно с жена си Виктория. „Оставих си работа и за следващото идване в родината. Винаги правя така, за да търся смисъл. Следващия път може да си дойдем и трима“, загадъчно се усмихва Данаилов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени