Синът на Луиза Григорова се срещна с астралната му близначка

777
07 Март 2021, 13:58


Синът на Луиза Григорова и Мартин Макариев е само на 5 месеца, а вече има навъртян сериозен километраж.

Веднага след раждането му в края на септември, кинаджийското семейство започна да извежда малкия Бран на разходки и само в най-студените зимни дни му спестяваше излизането навън. Сега хлапето отново диша чист въздух почти ежедневно, а онзи ден се проветри край Народния театър. 

Екранната д-р Вяра Добрева от „Откраднат живот” и мъжът й режисьор си бяха чукнали среща до храма на Мелпомена със своята кума Весела Бабинова. Последната дойде с половинката си Владимир Зомбори и още неколцина от арт гилдията.

Макариеви пристигнаха с маздата си на паркинга до сградата на Имперската трупа. Главата на семейството смъкна бебешката количка от багажника и я сглоби. После проведе кратък разговор по телефона, а Луиза настани чедото си и го зави, за да не се простуди. Времето беше слънчево, но температурите – сравнително ниски. Григорова забеляза, че в близката градинка вече ги очакват техните колеги и приятели и със съпруга й им махнаха за поздрав. Актрисата забута количката с Бран към тайфата, а Мартин остана още няколко минути при автомобила.

Когато Луиза и невръстният й наследник приближиха, разположилата се на две пейки компания веднага се оживи. Весела и Владимир дори скочиха да ги посрещнат.
Звездата от „Откраднат живот” извади от количката сина си, а нейната кума грабна в ръце щерка си Йоанна. Бебетата, родени в един и същи ден – 28 септември, се познаваха много добре и не можеха да се нарадват от срещата си. Макар че нямаше много коса на главата си, Бран Макариев беше вързан на кукуригу. Няколко минути по-късно към групата се присъедини и Мартин. Нито той, нито който и да било от групата не сложи маска на лицето си, за да се пази от коронавируса, писа Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени