Синът на „Мисис България” Роксана Кирилова рисува благотворително

13 Декември 2019, 14:19


Синът на носителката на титлата „Мисис България” Роксана Кирилова  - Марк Макавеев, подкрепи благотворителната кауза „Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”. По време на традиционния коледен търг в помощ на социално слаби деца от Стрелча, организирано от кмета на града и неговата съпруга Дони Чачова,  платната на талантливия Марк събраха 3100 лева.

Картините са  нарисувани с великия български художник Иван Яхнаджиев специално за търга. Детето е възпитаник на Италианският лицей и е втори клас, а  Маестрото е негов учител и ментор в работата върху платна. Той също се включи в инициативата за да подкрепи своя възпитаник.

Картини на Марк бяха дарени и за кауза на Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта.

„Винаги съм казвала, че личният пример е най-важен за децата. Старая се синът ми да не живее в измислен розов свят, а в действителността. За него думата “благотворителност” не е чужда. От малък всяка година играчките и дрехите му са събирани и предоставяни на места, където имат нужда от тях - в детската градина, в дом за бежанци или в домове за социално слаби. Идеята с картините се роди спонтанно. Възпитавайки децата си на благородство, сърдечност и благодарност съм убедена , че те ще станат отговорни и вярващи в себе си възрастни хора”, споделя Роксана Кирилова.

Самата тя е пример за сина си, като подкрепя множество благотворителни каузи:  “Да помогнем на Алекс да ходи”, Фондация ”Мечта за дете”, операция “Плюшено мече” – за всички деца, които растат в домове, далеч от майчина любов и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да разпространява принципите на хуманност и благородство чрез различни благотворителни кампании; Каузата на сдружение ”Вярвам в теб” срещу домашното насилието над жени и на работното  място и международната благотворителна кампания #OneVoice, която също е свързана с тази кауза.

Роксана Кирилова развива успешен бизнес в сферата на застраховането, има 3 висши образования. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”. Носителка е на титлите „Мисис България 2018”, “Mrs Women of the Universe 2019”, “Business & Fashion woman” 2018
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тая каква курва е дъщеря и също ужас
преди 2 години
0
Дтртата курва ни са спря едно време буташе и щерка си на мис България е на Руслана краката са толкова дебели пръсци и глезени на ММА БОЕЦ никой мъж няма да я вземе хем курва хем с дебели краци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени