Синът на Мисис България стана Мистър България

1416
22 Юни 2019, 12:00


5-годишният Никола смело крачи по стъпките на майка си Станислава Андреева и вече има първо място в конкурс за красота. видя HotArena. Преди дни в Бургас се проведе надпревара за най-красиви момченца у нас и малчуганът се окичва с лентата на победител. И участието в конкурси се превръща в запазена марка на семейството.

Закалката за победи в конкурси за красота идва от майка му, която по-рано през годината беше обявена за най-хубавата мисис у нас. Станислава признава, че е изключително амбициозна и е предала жаждата за победа и на сина си. "За мен приоритет е да отгледам детето си в едно по-добро общество. Много ми е важно неговото възпитание. Аз съм строг, но справедлив родител. Важно е синът ми да се изгради като личност. Възпитанието, което ще му дам, няма да го получи нито в детските градини, нито в университета. Да се радва на малките неща, да бъде благодарен, да бъде искрен човек, да вярва на себе си. Важно е да слуша вътрешния си глас", заяви пред "България Днес" Андреева.

За успеха на сина си се похвали самата мисиска, която публикува снимки от награждаването, придружавайки ги с текст: "На майка си се е метнал". Тя вярва, че малкият Никола няма да спре дотук с изявите и ще постигне още по-големи успехи. И нищо чудно някой ден да надмине популярната си майка. Любопитен момент е, че синът й е причината Станислава да има силиконов бюст, който да й придава още по-изкусителна визия.

"Единствената корекция по тялото ми е бюстът ми. Възстановила съм това, което имах като момиче. Кърмих сина си 2 години и смятам, че заслужавам да си възстановя това, което съм имала. Не съм си правила по-големи гърди. Мога да го докажа чрез снимки. При мен визуално всичко е ген. Винаги съм изглеждала добре. Нося сутиен от 4-ти клас", разясни ситуацията Мисис България 2019.

Станислава вярва, че успехите идват и след сериозно възпитание и желязна дисциплина. "И аз като всеки родител съм шляпвала детето си. Съжалявам за това, но осъзнавам, че детето трябва да знае защо е било санкционирано и шляпнато. То трябва да знае защо му се караш. След това съм му се извинявала и съм искала прошка от него. Той е само на 5 години, но общувам с него като с възрастен. Той разбира защо съм му се скарала и казва: "Мамо, прощавам ти! И ти си човек, и ти имаш емоции", завърши Андреева.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени