Синът на Рачков прибира по 120 лв на ден в „Откраднат живот"

1196
03 Август 2018, 15:00


Димитър Рачков-младши вече е на твърд хонорар при доведения си баща - Евтим Милошев, който го уреди с роля в "Откраднат живот", разбра HotArena.


Още когато започнал сериалът малчуганът попитал пастрока си и майка си, която е сценаристката му, дали не може и той да участва. От години Милошев и Христина Апостолова живеят на семейни начала. Продуцентът осъществил желанието на доведения си син и позволил на Христина да напише роля специално за него.


Така хлапето стана Коко - сина на сестра Жекова. Заради несправянето със славата обаче Митко беше на път да се лиши от ролята си в сериала. Заради влошение му успех в училище майка му сведе изявите му в петия сезон до минимум. Момчето обаче си взе бележка и затова на есен ще го гледаме по-често. 


Като поощрение за добрите оценки, Милошев го зарадвал и с новината, че вече ще е на твърд хонорар в поредицата - по 120 лв на снимачен ден. Което означава, че само за 2 седмици ще е изкарал около 1500 лв. Той е решил, че няа да харчи, а ще спестява парите си, предават от Ретро
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени