Синът на Радев абитуриент! Президентът се събира с бившата си жена за бала на Георги

19 Май 2022, 15:00


Абитуриент изпраща президентът Румен Радев, научи „Ретро“. След броени дни синът му Георги ще отпразнува своето завършване. Наследникът на държавния глава ще триумфира с официален костюм заедно със съучениците си от столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“. Балната вечер на класа на Георги ще се състои в елитен столичен хотел, а преди това цялата фамилия на абитуриента ще се събере, за да го изпрати подобаващо и да го ориса с добри по-желания по новия му житейски път.

 

Заради семейното тържество и специалния повод Румен Радев ще седне на една маса с бившата си съпруга и майка на двете му деца Гинка. За последно двамата се събраха заедно преди точно 2 години, когато абитуриентка бе дъщеря им Дарина, която сега е студентка втори курс в НАТФИЗ и жъне успехи на театралната сцена.

 

За семейната сбирка от Славяново в София ще пристигне и майката на президента Станка, която присъстваше лично и на бала на внучката си. Очаква се и сватята Добринка, майка на първата жена на Радев, да дойде от Пловдив, където живее. Двете пенсионерки са в чудесни отношения и след развода на децата им и чакат фамилните срещи с нетърпение, защото рядко се виждат на живо.

 

От пиршеството обаче отново ще липсва втората жена на президента Десислава. Тя отсъстваше и от бала на Дарина, тъй като отношенията между нея, предшественичката й в сърцето на Радев - Гинка, както и роднините на държавния глава са обтегнати, макар с децата му първата дама да е показвала, че се разбира добре.

 

Припомняме, че те често излизат на семейни вечери и гостуват при нея и баща си във вила „Калина“ в „Бояна“. Вероятно Георги Радев ще продължи образованието си в чужбина, макар интересите му в ученическите години да бяха фокусирани върху футболната му кариера. Синът на Радев бе определен като една от най-силните ни млади надежди и още като гимназист бе забелязан от треньорския екип на „Валенсия“, където го взеха на лагер и проби.

 

Георги играеше в столичния частен футболен клуб „Барокко“, а после бе привлечен при младежите на ЦСКА. Там обаче изкара само един сезон и се отказа от мечтата си да бъде футболист за сметка на учението. Приближени до семейството на президента коментират, че по настояване на родителите си Георги се отдръпнал от спорта в началото на XII клас, за да има достатъчно време да се подготви за матурите и кандидатстудентските си изпити. Към каква специалност обаче се е насочил, те не издават.

 

Наследникът на Радев няма афинитет към авиацията и едва ли ще го наследи в професията. Роднини не изключват да избере да учи банково дело, повлиян от майка си. Възможно е да заложи и на модерна специалност, свързана с компютри, досущ като повечето си съученици.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени