Синът на Стефан Данаилов учи кучета да пеят

24 Март 2020, 12:00Синът на Стефан Данаилов учи кучета да пеят. Владимир, който живее в Западна Вирджиния с жена си Виктория, споделя, че успешно се е преквалифицирал в треньор на кучета, дочу HotArena.


От няколко дни насам, навършилият Христова възраст студент по медицина може да се похвали с успех в тази област—възпитаниците му пеят на Марсилезата, както и химна на САЩ с цяло кучешко гърло.


С обучението на домашните любимци на приятелите си, Влади се е заел още преди години. Той дори ги разхожда, когато се налага.


Много ме радват, забавлявам се с тях и си говорим като с хора”, смее се Данаилов—младши, пише "България днес".


В момента той е под карантина, тъй като университета му работи основно онлайн.


„И при нас не е розово положението. Всички заведения са затворени. Отдавна говоря за това, че ако не пазим природата, Господ ще обърне срещу цивилизацията, срещу хората.
По този начин ще се защити. Ето, случва се”, споделя Влади.

Освен, че гони бесовете в душата си с православни книги, синът на великия актьор Стефан Данаилов е отдал времето си и на съпругата си Виктория. Двамата правят опити за дете и се надяват скоро да станат родители.

Ако се случи, ще се радваме, няма да го върнем”, смеят се и двамата.


В момента мечтата на Влади е да стане добър лекар. „Искам да стана добър лекар и баща ми да се гордее с мен”, казва още Данаилов.


Наследникът на големия ни актьор постоянно се чува с майка си, съветва я да не излиза, защото се в рисковата възрастова група, от която се изисква най-вече дисциплина.


И баба имам, но знам, че и тя е изплашена. Но това е положението. Дошло е време всеки да помага, с каквото може, ако си бях у нас, щях и аз да се запиша за доброволец”, казва още Данаилов.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 3 години
0
Страхотно момче-умно,много висок и се държи уважително-независимо ,че баща му е легенда...на живо е много по-хубав
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жалко
преди 3 години
-1
Това момче е доста малоумно,жалко че баща му беше толкова велик
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени