Синът на Тошко Йорданов участва в автогонки

1552
07 Октомври 2021, 18:00


Силно привлечен от високите скорости е синът на Тошко Йорданов, узна HotArena.


Наследникът на дясната ръка на Слави Трифонов преди дни се е прибрал в България от Лондон, където следва магистратура в скъп университет, за да участва в рали с японски автомобили на писта край Пловдив, видя Ретро. Сибил се включил в яростната надпревара с едната от двете си спортни коли - рядък модел спортен нисан, оценяван на 50 хиляди лева. В социалните мрежи обаче той не се притеснява да споделя и екстремните си нощни приключения по софийския булевард, които не са съвсем разрешени от закона и столичани често се оплакват от шума, суматохата и опасността, която участниците в подобни гонки създават.


Синът на Йорданов редовно публикува снимки на двата си автомобила - нисан и лъскаво спортно алфа ромео, с които шпори улиците, придружени с надписи "цяла нощ бягане", "нощна надпревара", "среднощен състезател". Очевидно любимият цвят на Сибил е червеният, защото и двата му автомобила, чято обща стойност надхвърля 100 бона, са в такъв нюанс. Когато синът на Йорданов е в Лондон, самият сценарист сяда зад волана на колите му и е засичан да хвърчи из столицата в спортното червено алфа ромео. 


Към семейния автопарк на Йорданов се включва и лимузина фолксваген за 80 хиляди лева, с която Тошко смени градския транспорт и ходеше на работа в парламента, докато бе действащ депутат. За образованието на единствения си син, Йорданов и жена му са пръснали над 300 хиляди лева. Сибил е учил в някои от най-скъпите университети в Европа и Азия и се радва на охолен живот в Лондон, където прекарва по-голямата част от времето си. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени