Синът на Владо Живков го предаде! (Внукът на Тато смени и бащиното си име )

6779
06 Май 2021, 14:27


Наследникът на Тато отдавна живее в САЩ, където е известен с таланта си на покер играч. Именно чрез хазартните залагания той натрупва и нескромното си богатство, научи HotArena.

През последната година обаче е зарязал казината и не участва в нито един покер турнир. Основава собствена фирма носещи името „Хеър Афеър“.  В документите по регистрацията е изписан с новото си име Тед Морган Живков. Откъде идва името Морган което е приел на мястото на бащиното си Владимиров?

Всъщност неговата майка Маруся, която след развода си с Влади Живков грабва невръстният им син и забягва в Америка е имала втори брак с мъж с фамилия Морган, за когото не са известни повече подробности. И досега Маруся продължава да се представя с това име. Очевидно и синът на Владимир Живков е избрал да го вземе, макар че мистериозният мъж не му е  билогичен родител, писа „Ретро“.

Иначе Тодор Живков вече е прекръстен на Тед, но е запазил фамилията на своя дядо в Америка. Той е женен за рускинята Вероника от която има две деца - момче и момиче.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 2 месеца
0
и таз новина за къв чеп е тука, че не стана ясно. Някакъв човек имал две деца от рускиня.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени