Синоптичката на Би Ти Ви пъшка като Бетина Жотева (Вече е Емо Чолаков в женския вариант)

17 Март 2015, 10:30


В отдел „Времето“ на Би Ти Ви става все по-колоритно и ако навън температурите все още не са жежки, то там определено са такива, узна HotArena!

 

Топлите вълни в ресора за метеорологичните прогнози са на сексуална основа, разкриха бдителни зрители. А най-новата „звезда“, опитваща да пръска направо страст от екрана, е говорителката на времето Милена Миланова, пише „Всеки ден“.

 

Русокосото попълнение отпреди година и няколко месеца става все по-разкрепостено – и като визия, и като поднасяне на циклоните и антициклоните, валежите, температурите, духането на вятъра.

 

В началото поради сковаността на Милена тръгна майтапът, че тя няма начин да не е дъщеря или поне сестра на най-вдървената синоптичка Христина Балинска. Сега обаче е повече от ясно, че Миланова върви по стъпките на шефа си Емил Чолаков.

 

Емо шашна наскоро зрителя, както „Всеки ден“ веднага разкри, с поредно голямо качество. Почти 40-годишният водещ на синоптичната прогноза дефилира с плътно прилепнали панталони, в които изпъкваше огромен мъжки пакет.

 

28-годишната му последователка Милена пък от известно време вади все по-секси глас, докато разказва дали вали, или слънце грее. Зрители масово разказват как сутрин или вечер, щъкайки из къщи, без да гледат в телевизора, или пък слушайки в колата радио Би Ти Ви, изведнъж били убедени, че Бетина Жотева се е завърнала на екран и води прогнозата на времето.

 

Гласчето на Милена звучало толкова секси, че дори и повече, като на телевизионерката в зората на демокрацията. По-възрастните и паметливи зрители още помнят как Бетина заковаваше мъжката аудитория пред телевизорите с превърнало се в марка тежко дишане, което звучеше като сексуални стонове, докато четеше новините по БНТ.

 

Сега и от младата Милена Миланова – волно или неволно, се носят подобни възбуждащи пъшкания. Звучни вдишвания по средата на изречението и дори насред думата и шумни издишвания за разслабване на напрежението. Освен дишането на пресекулки, пак като Бетина, и Милена е усвоила леко монотонен глас, който гали ухото и унася, докато зрителят я слуша.


Чаровната синоптичка го докарва обаче и не само на глас. Срещу стройната Жотева тя вади друг коз – по-обилни форми, но без нищо излишно. Милена стяга младата си фигура най-вече с народни танци. Играла е хора в детската „Росна китка“, след което преминава в ансамбъл „Младост“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
z
преди 7 години
-1
Имате грешка. Другата синоптичка диша тежко Христина Балинска, а не Милена
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени