Синоптичката Нора Шопова не иска сватба! Има гадже от 3 години - съвсем обикновено момче, не е богаташ

30 Януари 2018, 18:00


Амбициозната манекенка Нора Шопова мечтае за своята телевизионна кариера още от 18-годишна и по всичко личи, че знае как да постига желанията си, научи HotArena.

 

 

Заради тях и ангажиментите, които има около подготовката си за ефир всеки ден, Нора е решила поне за малко да остави на заден план събитията в личния си живот. 

 

 

С приятеля ми от две години живеем заедно. Още ни е рано за семейство и дете, а и тези неща са Божа работа”, отменя темата брюнетката, цитира „Таблоид“.

 

 

С приятеля й се срещнали като студенти в УНСС и се сближили преди 3 години. От тогава никога не са се разделяли, освен за ангажиментите на красавицата за различни модни агенции. Сред тях са няколко в Ню Йорк, Париж, Милано, Лондон и Токио. С работата си за тях изгряла на корици на световно известни списания, сред които и „Вог” – модната библия на няколко поколения. 

 

 

Славата след всички тези успехи обаче не я е заслепила и днес Нора осъзнава, че няма лесен път за мечтите. С модната било лесно, защото не очаквала тя да й се случи. Подходила към нея като приключение, каквото всъщност била. Никой не очаквал да стане толкова популярна и успешна в ангажиментите си. В семейството й нямало други хора с подобни амбиции за изява, а родителите й били със съвсем обикновени занимания. Баща й бил шеф на историческия музей в родния й град Панагюрище, а майка й въртяла дребен бизнес.

 

 

Семейството ми е скромно и съвсем обикновено. Родителите ми винаги са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали на някъде”, разказва за произхода си новата синоптичка. 

 

 

Като малка тя не е особено ориентирана с какво иска да се занимава в бъдеще, за това и когато е приета специалност „Право” в УНСС, записва без колебания, но все още не е практикувала професията.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени