Скандал с новата кетъринг фирма на „Шейново! Дават на родилките филийка хляб

1337
11 Август 2020, 10:27


Измама и пореден скандал беляза „Шейново“, след като родилка засне какво получава за закуска. А именно – филийка с парченце сирене с размера на един пръст.

 

Оказва се, че новата кетъринг фирма, с която работи болницата, предоставя крайно обидни и унизителни услуги. А от това най-много страдат бременните и родилките, настанени в заведението. Жените имат нужда от обилна и здравословна храна, за да се възстановят по-бързо. Да не говорим, че повечето от тях кърмят!

 

Проста сметка показва, че въпросната закуска от филийка със сирене възлиза на пазарната цена от смешните 0.5 стотинки за пациент.

 

Според непотвърдена информация, новата фирма, обслужваща „Шейново“, е небезизвестната „Мастър Пик“, за която преди време имаше съмнение за конфликт на интереси. Тя е от големите играчи в бранша, обслужват повечето училища, болници и детски градини.

 

„Заедно с още една фирма – „Троян онлайн комерс – Дарин Георгиев“, редовно играят театър по търговете, давайки почти равни оферти. Съпругата на шефа на „Троян онлайн комерс – Дарин Георгиев“ пък е управител на „Мастър Пик. Общо взето връзките на „Мастър Пик“ са оплетени като свински черва“, коментира пред Alarma.net източник, пожелал анонимност.

 

Проблемът е и в самото болнично заведение, което не е обърнало внимание на оскъдното количество храна или нарочно си затваря очите. За сравнение – предишната фирма, с която „Шейново“ са работили - LCS кетъринг, са предлагали далеч по-голямо разнообразие и обилно меню.

 

Нещо повече! Според вътрешен човек от екипа на „Шейново“ диетоложката на болницата Ирина Костова мами с грамажите. Тя умишлено настройвала везната да отчита по-малки количества, като излишъкът си заделя за лични нужди, твърдят наши източници.

 

Защо й е да го прави?  Ако везната „лъже“ с по 60 г телешко на порцион, от 80 порции остава близо половин килограм месо, което някой си прибира за вкъщи. А в същото време бременните и родилките гладуват!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илиян
преди месец
0
Типична българска простащина !!!!!Това ако се случи в някоя европейска държава, ще стане война, ама нали е Абсурдистан, тогава може.Дори и при соца нямаше такива гадории ,тъпи ганьовци сте всички
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени