Скандал! Снахата на Бербатов мами с кутии за дарения (Мима отчела само 83 лв от 7 кутии за болен мъж)

3058
17 Февруари 2020, 11:17


Бившата снаха на Димитър Бербатов - Димитрина Ганчева, която е разведена с по-малкия му брат Асен, е уличена в измама с пари за болен човек, узна HotArena.


Това съобщи администраторът на групата "Да помогнем на Жоро" Кристина Костадинова. Димитрина, известна в областния град като Мима, е основател и другия админ на групата. Към нея са насочени съмнения, че е злоупотребила с даренията от 7 кутии, поставени на различни места в града. 


Близо 40-годишният Георги Даскалов се бори с онкологично заболяване. Диагнозата му е поставена през януари 2018 и от тогава започва ходене по мъките за семейството му. В България е извършена тежка операция, последвана от няколко химиотерапии. От декември 2019 до сега се провеждат три терапии в турска нолница, които продължават и към момента. 


Негови приятели и приятелки на съпругата му Мариета решават да създадат Фейсбук група, чрез която да събират дарения. "В хода на кампанията бяха поставени кутии и на различни места в града. В началото на 2020 Димитрина написа пост, в който призоваваше всички, които имат такива кутии в обектите си, да ги занесат при нея, за да бъдат преборени и пуснати по сметката на Жоро. 


На 6 януари същата е обиколила и изпразнила 7 от кутиите в обектите под надслов, че много спешно трябва да се направи превод по сметката на болния, понеже е необходимо животоспасяващо закупуване на кислород. Такова нещо няма, увери ни съпругата му. Въпреки, че МИма е започната, че кутиите се отварят пред свидетели и подробно се описват в протокол. 


Тя обаче минава сама и без ничие знание през обектите и нарежда всички кутии да бъдат изпразнени в найлонова торбичка, без да бъдат броени и отчитани. На въпроси в последствие от моя страна колко пари са събрани от различните обекти, тя отговори, че не е събирала и броила пари", разказа пред Телеграф Кристина Костадинова, която даде гласност на скандала. 


"Потърсих съдействие от Мариета - съпругата на Жоро, която по моя молба провери сметките и единствения превод, който открихме от госпожа Бербатова за периода 5-9.02. бяха 83 лв. На 9.02., след като уверих Димитрина, че не съм получила доказателство за превод и ще дам гласност на проблема, тя започна неистово да ме моли да я изслушам, за което имам кореспонденцията в телефона си. На следващата сутрин (10.02.) тя превежда три суми на обща стойност 343 лв и качва платежните в групата, но крие датите на превода. Питам защо повече от месец, след като е взела парите от кутиите, не е превела тези суми, след като са били спешни? Щеше ли да ги преведе, ако не я бях притиснала?", пита жената. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Благоевградчанин
Преди 1 година
0
Точно толкова проста и долна е за съжаление и инфомацията е напълно вярна. Преди време и в колата им под дтското столче наркотици намираха. Само не ми е ясно, защо правят сензации с името на Бербатов. Той няма никаква вина,че брат му преди доста време е направил грешката, да избере тази изключително проста жена. Представям си колко му е неприятно. А не го заслужава. Той самият не прави никакви скандали здеяния. Спечелил си е парите с много труд и пот на челото и с таланат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифо
Преди 1 година
0
Тази прилича на алкохолик клошар
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вики
Преди 1 година
0
Еее не това не може да е вярно?! Аз не вярвам да е толкова подала и без сърдечна жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени