Скандал! Влдо Карамазов и Юлиян Вергов бият шута на Бахаров (Вижте защо се разделиха „мечките “)

2986
22 Май 2017, 10:44


Любимото театрално трио е пред разпад, научи HotArena.


Вергов, Карамазов и Бахаров пожънаха невероятен успех със своите съвместни постановки, които обиколиха страната. Тримата поотделно са любимци на публиката, а комбинацията им предизвика истинска сензация. Но, както на всяко чудо, и на това му се вижда краят. Оказва се, че в средата на раздора стои Захари и неговата кариера като водещ на тв предаване.


Бахаров стана доста оборотен като лице на Националната лотария и мнозина му завиждат за рекордната заплата, която прибира за тази своя роля. Дори се смята, че той е най-богатият актьор в България. Но не благодарение на ролите си на сцената. А за сметка на тях... Докато триото обикаляше страната с представленията си, и тримата си докарваха солидни хонорари, за които щатните актьори могат само да си мечтаят.


Но, поблазнен от рекордната си заплата като водещ, Бахаров вече съвсем е зарязал амплоато си на театрал. Това поставяло двамата му колеги в доста патови ситуации. Те никак не харесвало как се е померсиализирал Захари и че се е продал за пари на лотарията, вместо да забавлява хората, както най-добре умее.


Наскоро звездата от "Под прикрие" им заявил, че е затрупан с ангажименти и няма време да репетира с тях нови представления. В края на миналата година той изхвърча и от трупата на Народния тетатър, защото не му се играело за предложените му "жълти стотинки". Така режисьорът на новото представление "Богът на касапницата" Антон Угринов се отказал от първоначалния план в него да участват и трите "мечки", пише "България днес".


С роли се уредили Владо и Юлиян, а Захари минал с глупавото оправдание "по лични причини". Освен на сцената, Карамазов и Вергов са останали без дружката си и извън театъра. Доскоро тримата бяха неразделни, караха колела и ходена на екскурзии заедно. А сега Бахаров е изключен и от тези планове, защото е зает да раздава милиони от малкия екран.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени