СКАНДАЛЕН СЛУХ от последните часове: Радост Драганова арестувана? Водещата ексклузивно проговори пред HotArena!

15 Юни 2019, 20:37Телевизионната водеща Радост Драганова е арестувана! Такъв слух се носи в София през последните часове, научи HotArena.


Наши източници твърдят, че вчера Драганова е била видяна с белезници и придружаван от полицаи в столичната болница Майчин дом. Тя е била там за гинекологичен преглед.


Според непотвърдена засега информация Драганова е била закопчана заради афера с източване на 4 млн лева ДДС.


HotArena успя да се свърже с телевизионната водеща за коментар. Тя категорично отрече да е имала проблеми с МВР. "Кой ги пуска тези слухове? ", полюбопитства Радост Драганова. На наш въпрос вярно ли е, че е разследвана за източване на 4 млн лева от ДДС не последва отговор с Да или Не, а продължителен смях.


Името на Драганова през последните години не е синоним на невинност.

Водещата се свързва с присвояване на фирма за фотоволтаици, собственост на кипърски бизнесмен. В предаването „Евродикоф” предприемачът Харис Контури обвини Драганова и нейни близки, че са присвоили фирмата му.

по думите му, през 2012 година той се свързва с Драганова и нейни роднини за създаване на съвместно дружество.
Бизнесменът влага в бизнеса 3,8 милиона евро, но през 2016 е отстранен от поста собственик на фирмата.

„С трансфер от банка дадох 800 хиляди евро за изграждане на централата, а изтегли 3 млн. евро от банка Пиреос. Бизнесът вървеше добре, до 2016 година, когато научих от банков служител, че аз вече съм никой в тази фирма“, твърди пред Сашо Диков Контурис, пише  eurocom.bg.


Той подчертава, че годишната печалба на дружеството възлиза на над 1 милион лева.


Контурис твърди още, че Драганова дори не искала да фигурира във фирмата, тъй като е държавен служител. Мъжът е объркан и как е отстранен от позицията си на съдружник в дружеството.


Кипърският бизнесмен е търсен и от ГДБОП във връзка с разследване на наркотици и проституция, както и за данъчни нарушения.

HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени