Кичка заживя над кучкарник, моли вицепремиер да я спаси от лая на песовете (Снимка)

https://hotarena.net/skandali/kichka-zajivia-nad-kuchkarnik-moli-vicepremier-da-ia-spasi-ot-laia-na-pesovete HotArena.net
Кичка заживя над кучкарник, моли вицепремиер да я спаси от лая на песовете (Снимка)
Кичка Бодурова се оплака, че кучета я тормозят в Слънчев браг. Лят им бил толкова силен, че й пречел да спи нощем, научи HotArena.

Когато Кичка си купувала апартамента в Слънчев бряг, първото и най важно условие било не само спалнята, а и целият апартамент да е далеч от големия хорски шум и набезите на пияни и дрогирани туристи. Тази година Бодурова спазарила имота, а продавачката се оказала нейна голяма фенка.

Бодурова обаче била неприятно изненадана, когато открила, че под прозорците й има кучкарник, от който се вдига шум п-о всяко време. Според нея той е за ловни песове. Във Фейсбук тя се обърна лично към вицепремиера Валери Симеонов да й помогне срещу шума и силната музика в Слънчев бряг.

„Разбрах, че правителството работи срещу шума и силната музика във Сл. бряг. Имам въпрос към вицепремиера г-н Симеонов- законно ли е в курортния комплекс,между блоковете, на чужда територия, да има кучкарник и тези отглеждани ловджийски кучета да не ни оставят да спим по цели нощи? Моля ви, помогнетееее!“, написа певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.