Михаил Билалов удрял шамари на Милянкова заради „Под прикритие”

https://hotarena.net/skandali/mihail-bilalov-udrial-shamari-na-miliankova-zaradi-pod-prikritie HotArena.net
Михаил Билалов удрял шамари на Милянкова заради „Под прикритие”

Звездите от „Под прикритие” Михаил Билалов – Джаро и Ирена Милянкова – Съни пазят и болезнени спомени от участието си в сериала. Двойката трябвало да си бие шамари и то съвсем не наужким, дочу HotArena.

Любимите актьори от поредицата отново се събраха на една сцена по време на фестивала „Ани венчър Комик Кон”, който се състоя през уикенда. Събитието уважиха Александър Сано — Косъма, Михаил Билалов — Джаро, Мариан Вълев — Куката и други.

Актьорите отговориха на въпросите на феновете, които също се събраха на събитието.

Феновете ги разпитваха за най-смешните случки в сериала. И ако Сано призна, че най-смешно му е било когато една от камерите минала през бармана и той буквално паднал на земята, то Мишо и Мариан стигнаха далеч по-напред в откровенията си.

„Имаше една сцена, в която трябваше да ударя шамар на героинята на Ирена Милянкова, тя да падне на земята и да ме нарече „изрод”. Уви, обаче не се получаваше. Минаха 12 дубъла и не ставаше.


Мариан е свидетел, че не ми остана друг избор, освен наистина да я шамаросам и тя падна с думите „изрод”. Получи се блестяща сцена”, откровеничи Билалов.

Вълев пък споделя, че заради многобройните дубли на режисьора Митовски 12 часа му се наложило да се целува с Емануела.

Друг запомнящ се момент от сериала е култовият му танц. „Мразя да танцувам и ме е срам. Още в НАТФИЗ си тръгвах от часовете, когато трябваше да се танцува. Казах си, че е време да преодолея този комплекс и така се роди танцът на Куката”, споделя Мариан.

По молба на 9-годишно момиченце той отново изпълни танца си на фестивала, пише „Телеграф”.

Актьорите споделят с вълнение и последните си снимачни дни на площадката на сериала. За Сано било ужасно трудно да лежи с часове на „Женския пазар” при минус 15 градуса с прерязано гърло върху бетон.


После два часа се киснах в гореща вана, за да се размразя”, споделя актьорът.

Последния ден за Билалов пък било гробището на „Орландовци”, където убиват и героя му.
Куката обаче откровено признава, че той е имал най-емоционално преживяване.Последните ми снимки бяха с 30 човека бежанци. Едно е да ги гледаш по телевизията, друго е да си с тях.

Беше много емоционално и в съвкупност, че бяха последните снимки на филм, с който живеехме години наред, се разревах като дете. Помолих екипа за 15 минути пауза, за да влиза във форма”, споделя Куката.

Според тримата обаче, за повече успешни проекти е нужно добро финансиране и същия екип. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.