Провали се шестата сватба на Тошо Тошев, булката се върнала при мъжа си

https://hotarena.net/skandali/provali-se-shestata-svatba-na-tosho-toshev-bulkata-se-varnala-pri-maja-si HotArena.net
Провали се шестата сватба на Тошо Тошев, булката се върнала при мъжа си
Тошо Тошев се размина с шестата си сватба, научи HotArena. Младата му годеница Цвета Маркова си плюла на петите, когато легендарният главен редактор на „Труд\" й поднесъл за подпис предбрачен договор. Говори се, че Цвета се е върнала при мъжа си, с когото така и не стигнаха до официален развод.


Връзката на бившия издател на фалиралия вестник „Преса\", а преди това на в. „Труд\" със спортната журналистка Цвета Маркова просъществува едва няколко месеца. През декември до „Всеки ден\" достигна информация, че двамата подготвят сватба. Тя щеше да бъде шеста за Тошев и втора за Цвета, която е на трудов договор при него по времето, когато любовта им пламва. Преди около месец обаче бъдещата булка подала документи за напускане от сайта, наследил вестник „Преса\", издадоха запознати. Колегите й решили, че не счита за нужно да работи, след като ще става г-жа Тошева. Истината обаче се оказа друга.Тошо
изглежда е бил токова заслепен от качествата на годеницата си, че трите му пораснали деца се усъмнили, че тя може да се възползва от неговата любов. Затова подготвили предбрачен договор и убедили баща си да й го поднесе за подпис. Идеята била в случай на развод да защитят имуществото на младоженеца. Като видяла документа, Цвета вдигнала врява до небето и отсякла, че няма да го подпише, защото така се убивала романтиката. Събрала си багажа и си тръгнала. После подала и молба за напускане. Това станало преди около месец.


В момента наперената Маркова демонстрира близки отношения с мъжа си, като очевидно се е върнала при него и двете им деца. Между другото, той също като Тошев не е от бедните. Още преди да завърти любов с шефа си, тя се фукала с огромен джип - подарък от благоверния си, и къща като от списание, която той й обзавел.


Говори се, че когато обявила, че иска да се жени за Тошо Тошев, мъжът й се срещнал с журналиста и му поискал финансова компенсация - по 200 бона на дете, за да й даде развод. Самата Цвета пък заплашила, че на бракоразводното дело ще направи така, че повече никога да не види децата си. Тя месеци наред не ходела на работа, уж за да си ги пази.Откакто се върна при съпруга си, много от познатите й се съмняват, че всичко това може и да не е било случайно стечение на обстоятелствата. „Кой знае дали Цвета и мъжът й не са си измислили схемата, за да извадят пари от Тошо. А той за малко да се хване на въдицата\", разсъждават близки на журналистката.Те се чудят как въобще Тошев би се съгласил да живее с двете деца на Маркова, които са по-малки от неговите внуци.

1 Коментара

Гост

преди 8 години

тази информация е много дърта,kaто бай Тошо е дърта....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.