Скандал! Изхвърлиха от кметство звезда от Пирин фолк (Стоян Джельов бил назначен от предишния градоначалник)

https://hotarena.net/skandali/skandal-izhvarliha-ot-kmetstvo-zvezda-ot-pirin-folk HotArena.net
Скандал! Изхвърлиха от кметство звезда от Пирин фолк (Стоян Джельов бил назначен от предишния градоначалник)
Кметът на Благоевград Румен Томов е уволнил певеца Стоян Джельов, който се прочу на сцената на фестивала \"Пирин фолк\" в Сандански, узна HotArena.


Заповедта му е връчена миналия петък. През февруари 2018 година Джельов започна работа на щат за пръв път в живота си и то не къде да е, а в общината. Няколко дни не стигнаха на Джельов да чества назначението си - първоначално като технически сътрудник портиер, а в последствие и като завеждащ гишето с ксерокса на партера в сградата на кметството.


\"Ако някой си мисли, че да посрещаш и обслужваш хората е елемнтарно, жестоко се лъже, защото всеки те гледа какво и как го правиш, всеки иска да си внимателен и усмихнат, да си бърз и коректен и да не му губиш времето\", обясняваше тогава бързата смяна на местоработите си певецът. 


По време на службата си в общината Джельов беше наизустил етичния кодекс, сътворен от вече бившия главен секретар София Янчева, и твърдеше, че се чувства комфортно в ролята на слуга на народа. 


Уволнението му пък най-вероятно е акт на реваншизъм от страна на новия градоначалник Томов. Певецът не криеше, че ръка да започне за пръв път работа му е подал Атанас Камбитов, за което ще му е благодарен цял живот. 


През 2016 Стоян Джельов влезе в криминалните хроники след като стана подсъдим за клевета навръх рождения си ден. Причината е, че Борис Шопов, който работи като оперативен дежурен в ОД на МВР Благоевград му заведе дело задето фолкизпълнителят се обадил на 112 и казал, че полицаят трови кучета в квартал Запад. 


Като разбрал кой е подал сигнала, служителят на реда решил да изчисти името си и заведе частно дело срещу певеца, с когото живеят в съседни блокове. За накърненото си достойнство полицаят претендира за обезщетение от 3000 лв, пише Телеграф. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.