СКАНДАЛ! Продуцент плаши недоволни служители с Любо Чука

https://hotarena.net/skandali/skandal-producent-plashi-nedovolni-slujiteli-s-liubo-chuka HotArena.net
СКАНДАЛ! Продуцент плаши недоволни служители с Любо Чука
Скандални заплахи за живота и здравето си е получил шофьор, обслужващ филмовата компания „ Камера“ ООД, научи HotArena.

Христо Савов, който решил да сезира институциите за неизплатени възнаграждения и измами от страна на продуцентите Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков, е предупреден да внимава, защото иначе ще си има работа с Любо Чука.

Служителите на „Камера“ ООД и транспортната фирма „Дарак“ ООД, която отговаряла за превоза на техниката и актьорите в продължение на година са били подлъгвани от изпълнителния директор на компанията, че ще получат полагащите им се хонорари. Неизплатените суми възлизат на над 1 млн. лева.

Много от служителите се страхуват да си потърсят правата, защото продължават да работят в гилдията. Други пък са в новия сезон на „Под прикритие“, макар че не са взели парите си от предишните две ленти. Митовски категорично отрича да дължи пари на“Камера“.

На последната среща между двете страни се появил и юрист на Би Ти Ви, който заявил, че телевизията не дължи пари на филмовата компания за „Революция Z“. По думите на излъгания шофьор, Митовски така и не отговорил къде е проблемът.

Христо Савов и шефът на „Дарак“ ООД подават жалби в прокуратурата, в икономическа полиция и НАП. Но отговорите от институциите не дават решение на въпроса.

Пред „ЩОУ „ потърпевшия шофьор разкрива, че е бил заплашван с ММА боецът Любо Чука, ако не спре действията си срещу „Камера“.

„Обади ми се някакъв пияница, който ми обясни, че подслушвал някакъв разговор, от който станало ясно, че мога да имам проблеми с Любо Чука. Посъветва ме да си пазя здравето. За никого не е тайна, че Митовски и Любо Чука са много добри приятели, защото Митовки го включи в снимките на няколко филма“, обясни бившият служител.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.