Скандалната Деси Иванчева иска второ дете (Бившата кметица на Младост пази два замразени ембриона от донор)

05 Януари 2022, 19:23


Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева може да стане майка за втори път, узна HotArena.


Арестуваната за подкуп роди първото си дете на 19 ноември миналата година, след като забременя ин витро. Оказа се, че Иванчева е замразила още два ембриона с идеята да има и други наследници. "До една година или по-късно ще реша дали да имам още едно или две деца или да даря ембрионите на нуждаещо се семейство. Ембрионите са от същия мъж, който тя използва и за първата си бременност. Тя го е избрала по каталог. Бившата кметица използва услугите на голяма клиника за ин витро процедури, от където к предоставили огромен списък с донори от скандинавска банка с подробни данни физическите данни и семейната история на всеки дарител. 


Тя избрала един от тях, но в последствие прочела, че в рода му някой има раково заболяване. Затова си харесала друг - висок 190 см, със светли очи и тъмна коса. В момента Десислава отглежда малкия Валентин с помощта на майка си Любка, с която живее. Приятели и поддръжници пък й помагат финансово, тъй като тя е със запорирани сметки и е безработна. Семейството се издържа основно с пенсията на баба Любка, която е 380 лева.


Добри хора подарили на Иванчева бебешка количка, креватче, проходилка и пакети памперси. Съседи пък я подсигурили с бебешки дрешки и всичко необходимо за малкия Валентин. Приятелки пък се грижат за купуването на адаптирано мляко, тъй като Иванчева няма достатъчно кърма. Самото изкуствено оплождане също е било заплатено от друг човек, който предпочита да не се разгласява името му, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени