СкандаУ се подиграха с Петканови

16 Март 2021, 16:20


Гаврата на СкандаУ със семейство Петканови продължава, видя HotArena.


Лъчо и Тото пуснаха видео, озаглавено "Разделяме ли се", където двамата иронизират Даниел и Александра, опитвайки се да отговорят и на феновете си дали има скандал в дуото им. След няколко минути трогателни слова, двамата започнаха да се смеят и заявиха, че няма как да се разделят, а това видео е било начин да покажат как се трупат бързи гледания в мрежата.


Припомняме ви, че преди месец на въпрос в ефира дали той и Тото са скарани, Лъчо отговори: "Да, той си купи апартамент на свое име". Това беше причината Петканови да пуснат 60-минутно видео във влога си, в което коментират семейните си проблеми, а именно факта, че тя купила апартамент на свое име, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 години
0
Подиграл се хърбел на щърбел.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Qwerty Yop
преди 2 години
0
Какви сте ми елементарни... уж се правите на ударени(с мокър парцал) докато си правите финт и пиар на гърба на други подобни на вас отрепки-фалшиви идоли. Но проблема не е във вас (фалшивите идоли), а във всичките глупаци, които ви обръщат внимание, защото без тях, всичките, заедно с простотиите си, ще се върнете в дупките от които излязохте и ще умрете забравени от всички. Това ви предстои, без значение дали го приемате или не! Хубавото на тая измислена пандемия, е че непотребните и фалшивите ще бъдат изметени. Това предстои. Сега сме още в началото на края!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени