Славея Сиракова спря да кърми, не издържа и месец

2152
12 Април 2020, 15:00


Славея Сиракова е много всеотдайна майка, която обаче не издържа и месец да кърми детето си. Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков сама сподели, че на 6 април е спряла кърменето. Първото ѝ бебе се роди на 11 март.

Повод да сподели, че е прехвърлила детето на адаптирано мляко, стана разговор на Славена с последователи в социалните мрежи. Един от въпросите, който ѝ бе зададен, е „Секцио ли роди и кърмиш ли?”. Отговорът, който Славея даде, беше: „Да, а от днес вече не кърмя”. Това признание идва само седмица след като родилката сподели колко много държи на доброто си хранене и почивката във всеки възможен момент, които ѝ дават сили за нощните бдения с бебето и успешното му кърмене. И показа колко много кърма „произвежда”. Още тогава обаче хранеше детето от бутилка с предварително изцедена кърма. Не е изключено по този начин да го е подготвяла да се прехвърли към адаптираното мляко. А е възможно самото бебе да отказва да суче от майка си, предпочитайки биберона. Така или иначе е факт, че Славея спира кърменето по-малко от месец след раждането.

Макар да лишава детето от естественото хранене, което според всички педиатри е най-полезното и действа като имуностимулант, тя не го лишава от разходките на открито, които също не са за подценяване за здравето на бебето. Лекарите са категорични, че за да е здраво, всяко дете трябва да прекарва часове на открито всеки ден. Ето защо младата майка разхожда момиченцето си навън и, без да се притеснява от официалните забрани, избира живописни алейки из градинките край дома си. Тя показа снимки как е седнала на пейка на открито и чете книга за млади майки, докато детето вероятно спи в количката, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 4 месеца
0
Тази е НИКОЯ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Огледалото се изкриви от тази
преди 4 месеца
0
На снимата горе, дори огледалото се е изкривило от бабешкия фейс на тая. Толкова противна в лице, нямам думи. Нормално е след раждане да не си най-слабата, ама защо си издължава краката по този смешен начин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ani
преди 4 месеца
0
Какви живописни градинки...Нали има забрана за посещението им и то с пеленаче! Празноглавка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айтен
преди 4 месеца
-2
До Варна: и защо да я чакат безсънни нощи? И аз съм майка на 2год.дете спи като буба и аз покрай нея. Не е задължително да бодуваш, ако детето е спокойно си спи без проблем по 10часа. Така че няма какво да разбира Славея, а съм сигурна, че има и жена която и помага.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Варна
преди 4 месеца
0
На мама Илияна детенцето, сега ще разбере какво е да се изкъпеш, не когато искаш, а когато можеш. Бедна и е фантазията колко безсънни нощи я чакат от тук нататък. Да я питам към днешна дата като родител, пак ли е в състояние да плюе по майките и да ги слага всичките под общ знаменател....?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени