Слави цака с по 300 лева за ЧНГ в Банско

19 Ноември 2016, 14:13


Слави е решил да заработи някой и друг лев на тази Нова година, разбра HotArena.


Слави Трифонов и "Ку-Ку бенд" ще бъдат тазгодишната сензация за ЧНГ. Певецът и оркестърът му ще се подвизават в зимния ни курорт Банско, където ще спретнат спектакъл за изпращане на отминаващата и псорещане на идващата 2017 година. На шоуто ще присъства отбрана публика, а отсяването ще се случи благодарени на куверта от 300 лева, който трябва да плати всеки желаещ а празнична вечеря със специална програма.


Веселбата ще се проведе в тузарски хотел в Банско и свободни места вече няма. Развъртяла се е дори и търговия на черно, при която кувертите удрят пет стотака. Важна подробност е, че главните действащи лица на новогодишния купон ще се Годжи, Борис Солтарийски и Димитър Рачков в ролята на водещ. Слави Трифонов ще присъства при своите подчинени, но не е ясно дали ще грабне микрофона или ще се отдаде на забавление.


Солтарйски разкри, че целият екип заминава заедно за курорта, но Дългия ще спи в различен хотел, вероятно защото ще вземе със себе си и красива придружителка и не желае да се набива на очи. Още на първи януари музикантите се връщат в столицата, където отново ги чакат участия. В последно време шоуменът е доста ларж към бенда си и им е отпуснал края откъм участия.


Разбира се, те му цакат процент от хонорарите си. Гъмзата е най-деен и дори си сформира група, с която свири по дискотеки и сватби. Годжи също има участия, често в компанията на Грахич. И Борис Солтарийски не пропуска да извие глас в някоя кръчма или клуб, пише "България днес".


Любопитен факт е, че проф. Илия Илиев свири на кларинет и в симфоничния оркестър на БНР и има изяви в класически концерти. Цветан Недялков преподава в Музикалната академия, а Иван Стоянов предпочита спокойствието пред допълнителния хонорар за някоя и друга халтура.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени