Слави дамгосал екипа си с татуировки

12 Декември 2021, 14:00


Слави Трифонов е дамгосал своите бодигардове и част от екипа си с един и същи татус още преди повече от 20 години. Самият той носи същия знак на рамото си. Това разкриха пред „Уикенд” лица от най-близкото обкръжение на Дългия. Още по времето на „Хъшове” той завел хората си да ги бележат с буквата „Х” на рамената.

Цялата охрана на Слави от години гордо се разхожда с буква „Х”, татуирана на дясното рамо, твърдят източници на „Уикенд”. Трифонов предложил това на хората си още в края на 90-те години на миналия век, по времето на „Хъшове”. Той събрал всичките си гардове и доста сериозна част от останалите хора, които по онова време работели за него, и заедно се белязали с изображението, което си харесали за знак на хъшовете. Самият Трифонов се дамгосал по същия начин, само че не на дясното, а на лявото рамо. Явно обаче след време това му се е сторило глупава идея, тъй като е решил да замаскира буквата с други татуси около нея. Години по-късно той продължава да слага нови и нови рисунки и надписи по кожата си, но при внимателно вглеждане буквата „Х” може спокойно да бъде различена. Това се вижда от снимката, която „Уикенд” публикува. Много от бившите му служители също продължават да носят фирмения знак с най-голямо удоволствие.

Един от тези хора е бившият бодигард на Слави – Лазарин Лазаров. Той отдавна не работи при Трифонов, семеен е и има две отгледани деца. Но и до днес гордо показва знака на хъшовете на своето дясно рамо, спомня си с носталгия времето, в което е бил един от тях, и отбелязва като личен празник рождения ден на Слави – 18 октомври. Тази година например човекът публикува в социалните мрежи снимка, за която позира само по мускули. От нея става ясно, че все още не е махнал фирмения татус. Според запознати, шефът на охраната на учиндолския политик също си носел знака до ден днешен. Той бил единственият гард от времето на „Хъшове”, който е останал на служба при шоумена досега. Останалите били освободени от работа преди 3-4 години.

Известно е, че Слави изключително много държи на символите и ритуалите като метод за изграждане на имидж и сплотяване на колектива. Почти всички българи познават характерния знак, който той слага по дрехите си, в своето студио, по обложките на музикалните си албуми и навсякъде другаде, където се сети. Той обаче се появява много след знака на хъшовете.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени