Слави издържа Сашо Роман, водещият пълни хладилника на мургавия славей (Какви угризения мъчат Дългия?)

3563
10 Септември 2017, 15:00


Сашо Роман си е намерил благодетел в лицето на Слави Трифонов, който повече от 20 години не спира да го покровителства с финансова и морална помощ. Именно водещият от Би Ти Ви е човекът, който измисля прякора на ромския певец и вече десетилетия наред му урежда участия и помага в многото трудни житейски ситуации, научи HotArena.

Слави и Сашо се запознават в зората на 90-те, когато ромът ненадейно попада в бенда на Дългия. През 1994 г. музикантът официално започва да свири като тромпетист в „Ку-ку бенд”, където обаче не изтрайва дълго време. На следващата година той стартира самостоятелната си музикална кариера, продуцент на която е Слави Трифонов.

Според запознати гологлавият водещ нарочно отстранил Сашо Роман от бенда си, тъй като предаването му тъкмо започвало да придобива сериозни позиции и според учиндолеца било несериозно цветнокож музикант да е в редиците на инструменталистите. Другата причина била и залитането му по чашката – Сашо Роман непрекъснато се запивал и не идвал на поети ангажименти. Заради това в средата на 90-те циганина бил демонстративно обръснат нула номер от мутри от ВИС-2, които платили хиляди левове да пее на сватба, а той така и не се появил.

От жал, че го е оставил на улицата обаче, оттогава насам Трифонов се е превърнал в първи благодетел на 63-годишният днес Сашо. Слави редовно му давал пари на ръка или пък пращал хора от екипа си, които да му пълнят хладилника. През последните години изпълнителят на „Побелях и остарявам” преживя 2 инсулта, като лечението за тях бе покрито именно от Дългия. Миналата зимата пък жената на Сашо се разболяла от тежък грип и отново Трифонов купувал скъпи антибиотици и лекарства, за да се вдигне жена му на крака, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени