Слави: Платих 20 000 лева на Деси Тенекеджиева! Не й се сърдя

https://hotarena.net/laifstail/slavi-platih-20-000-leva-na-desi-tenekedjieva-ne-i-se-sardia HotArena.net
Слави: Платих 20 000 лева на Деси Тенекеджиева! Не й се сърдя

Сериозната сума от 20 хил. лева плати Слави Трифонов на Деси Тенекеджиева. Дни преди да навърши 54 години, шоуменът обяви в ефира на 7/8 ТВ, че вече не дължи нито стотинка на Деси.

 

B края на месец август след 5-годишна борба Тенекеджиева спечели делото срещу Слави за 16 предавания с подигравки с нея, излъчвани от 2013 до 2015 година. Причината да заведе делото е пародийният образ, който й е изграден в шоуто, сравнявайки я с крокодил, вълк, вещица и др. Всичко това довело до чувства на срам, душевна болка и страдание у актрисата, пише в окончателното решение по делото.

 

„Деси ме осъди, аз не й се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право“, споделя Трифонов.

 

Всички пари Тенекеджиева ще даде на фондация „Стоян Камбарев“. От години фондацията се занимава с откриване, насърчаване и подпомагане на творци в областта на изкуството. „След като спечелих делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм развито чувство за хумор и самоирония, но всичко си има мярка. Парите ще отидат във фондацията“, обясни певицата и актриса, доволна, че е успяла спечели „морална победа“, пише „България Днес“ .

 

 

8 Коментара

Иво

преди 3 години

Ако всички унижени от Чалгаря го осъдят ще трябва да се върне на село, където му е мястото.

Коментирай

Иво

преди 3 години

Ако всички унижени от Чалгаря го осъдят ще трябва да се върне на село, където му е мястото.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Гласувайте за този динозавър на прехода, част от крадливия елит на държавата, спечелил пари на гърба на честа и достойнството на много хора. Браво Деси, да си жива и здрава. А дългия никой няма нужда да го съди вече, неговото шоу го наказа достатъчно. Прилича на труп, сам, без семейство, изгонен от национален ефир с нерентабилна телевизия, която скоро ще го замъкне във фалит.

Коментирай

hoi

преди 3 години

За какво да й се сърдиш? Че прави рейтинг на неин гръб ли? Жал ми е за бастуните, които ще гласуват за теб.

Коментирай

гоги

преди 3 години

От моите приятели в живота и във ФБ само едно заблудено момче ще гласува за Слави. Не разбирам откъде ги изважда тези високи проценти ? Силно се съмнявам , че това е един кух вот и на изборите ще лъсне истината.Апелирам към всички , които са търпели подигравки от този простак и изроден човек , да заведат дела !

Коментирай

420

преди 3 години

А защо ще гласува за него? Той идеи няма, каза ги на референдума преди години, от тогава до днес - нищо. Щял бил да вкара хора от чужбина, които били успели, нямал бил да влиза той, ами кои са тия хора, как хората гласуват за някого, когото не познават? Защо тия "успели" хора си зарязват живота, за да са 4 години тук? При това от партията на най-големия чалгар, която с нищо не се различава от останалите с изкл., на това, че те имат някаква програма.

Коментирай

Аз

преди 3 години

Ще гласувам за него с най- голямо удоволствие! На пук на всички гнусни бивши и настоящи комунисти! Магаре да вържат за него ще гласувам , само не за ГРОБ ,БСП ,ДПС !

Коментирай

Аз

преди 3 години

Е-е , само двама сами дали минус! Давайте комунета излагате се !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.